Human Resource Management | UCLL

Over Human Resource Management

HR-wereld

Tijdens deze opleiding dompel je je onder in de wereld van Human Resources: Wat is een succesvol hr-beleid? En hoe organiseer je dat? Wat zijn geschikte hr-strategieën? En hoe implementeer je die?

Door theorie en praktijk te combineren, ben jij in no time een echte hr-expert. Digitaal HR-beleid en het arbeidsrecht ken jij uit je duim. Bedrijfsprojecten en -bezoeken, HR business game, training in persoonlijke effectiviteit en een internationale projectweek: het komt allemaal aan bod tijdens deze opleiding. 

Ten slotte, om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.

Iets voor jou?

  • Vraag jij je af hoe je het welzijn van medewerkers in een organisatie kan verbeteren?
  • Welke initiatieven ervoor zouden kunnen zorgen dat mensen zich blijven ontwikkelen, en levenslang leren?
  • Interesseert het jou om een inclusieve werkplek te creëren waar alle medewerkers zich thuis voelen?
  • Heb je bovendien een gezonde interesse in management?

Dan is Human Resource Management zeker iets voor jou!

Een greep uit onze partnerbedrijven

Professionals uit deze organisaties werken met ons samen als gastdocent, projectbegeleider of bedrijfscoach.

Studieprogramma Human Resource Management

Studieprogramma Openvouwen

Klik op de ECTS-fiche voor meer details over het studieprogramma. 

Meer info of inschrijven?

Wil je meer info over de opleiding of inschrijven? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Mail Gudrun De Meulemeester.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld voor 2024-2025 bedraagt € 450 (vast gedeelte) + € 25 per studiepunt of
€ 1950 voor het volledige programma.

Gratis crash course hrm en management

Heb je geen of weinig basiskennis hrm? Geen probleem! Na het volgen van de gratis crash course hrm ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis crash course Management ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 

Vrijstellingen

Vrijstellingen worden niet toegekend gezien de continue update van de vakinhouden, de unieke aanpak door de gastdocenten en de samenwerking met partneruniversiteiten.

Inschrijven of meer info?

Wil je meer info of een afspraak maken voor een (digitaal) kennismakingsgesprek? Mail dan naar Gudrun De Meulemeester. Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven. 

 

Na je studie

De weg naar jouw droomjob

Onze Banaba alumni zijn succesvol in:

  • Talent- en loopbaanontwikkeling
  • HR consultancy
  • Werving en selectie
  • Welzijn en payroll
  • Leadership en coaching
Verder studeren

Jij bent ongetwijfeld de Moving Mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of toch eerst nog die master halen? Dat kan! Met je Banaba diploma op zak kan je zowel in België aan VUB als in het buitenland in verschillende landen een master halen in 2 of 3 semesters.

ONTDEK DE OPTIES HIER!

Jouw banaba jaar in vogelvlucht

Een nieuw avontuur

Tot december volg je lessen van bedrijfsprofessionals. Van februari tot juni werk je vier maanden als junior consultant onder begeleiding van een senior consultant. Deze hands-on ervaring is niet alleen waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling, maar voegt ook een significante meerwaarde toe aan je CV. Geen zorgen, je bent niet alleen in dit avontuur! Talloze alumni hebben hetzelfde pad bewandeld en het Banaba team staat klaar om je te ondersteunen op jouw reis. Super opwindend, toch?

Studenten aan het woord

Na mijn opleiding Organisatie en Management met afstudeerrichting Human Resources, wilde ik mijn kennis graag verder uitbreiden. Door deze opleiding leer je van experten uit het werkveld wat een grote meerwaarde is. Het Junior Consulting Project dat ik deed bij Arvesta was een leuke afsluiter van deze interessante éénjarige opleiding !

Sarah Steenbergen

Deze éénjarige opleiding vulde mijn KMO & Ondernemen-bachelor perfect aan, met theoretische kennis van gastdocenten en praktijkervaring als junior consultant. Het was een leerzame en plezierige ervaring die ik zo opnieuw zou doen. Een perfecte voorbereiding op de arbeidsmarkt!

Eline Vernijns

Campus Hertogstraat

Welke andere HR-opleidingen biedt UCLL?

UCLL biedt maar liefst 4 opleidingen in HR(M) van Graduaat over Bachelors tot Banaba. Ze zorgen er allemaal voor dat je belangrijke generieke competenties zal bezitten; ondernemerschap, engagement, proactief en projectmatig kunnen werken, staan centraal.  

Human Resource Management, iets voor jou?

Opleiding te volgen op
Opleidingstype
Eerstvolgende infodag
Gudrun De Meulemeester
Modulemanager Human Resource Management
An Verjans
Opleidingsverantwoordelijke