Management & Ondernemen | UCLL

Over Management & Ondernemen

Tijdens deze opleiding word je helemaal klaargestoomd voor de bedrijfswereld. Niet alleen de verplichte vereisten en wetgeving om een onderneming uit de grond te stampen komen aan bod, maar ook de nodige marketing- en communicatiestrategieën worden aandachtig besproken.

Na deze opleiding heb je een mooie basis om te ondernemen of om in een managementfunctie te stappen, met expertise in beleggen, fiscaliteit, marketing en communicatie. En om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.

Iets voor jou?

  • Omschrijven jouw vrienden jou als ondernemend, een echte doorzetter en een geboren leider?
  • Heb je een echte hands-on mentaliteit?
  • Wil je je eigen zaak opstarten, of je grondig voorbereiden op een succesvolle carrière in het bedrijfsleven?

Dan is het traject Management & Ondernemen zeker iets voor jou!

Start-up Project

Je droomt van een eigen onderneming en je wilt proeven van de bedrijfswereld? Dan zit je helemaal juist bij het traject 'Management & Ondernemen'.

Studieprogramma Management & Ondernemen

Studieprogramma Openvouwen

Klik op de ECTS-fiche voor meer details over het studieprogramma. 

Meer info of inschrijven?

Wil je meer info over de opleiding of inschrijven? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Mail Tin Van den Putte.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld voor 2024-2025 bedraagt € 450 (vast gedeelte) + € 25 per studiepunt of
€ 1950 voor het volledige programma.

Gratis crash course management

Geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Elke bachelor of master is welkom en na de gratis crash course Management ben je helemaal klaar voor succes. 

Vrijstellingen

Vrijstellingen worden niet toegekend gezien de continue update van de vakinhouden, de unieke aanpak door de gastdocenten en de samenwerking met partneruniversiteiten.

Na je studie

De weg naar je droomjob

Onze Banaba alumni zijn succesvol als:

  • Business developer
  • Manager
  • Consultant
  • Ondernemer
  • Filiaalmanager
Verder studeren

Jij bent ongetwijfeld de Moving Mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of toch eerst nog die master halen? 
Dat kan! Met je Banaba diploma op zak kan je zowel in België aan VUB als in het buitenland in verschillende landen een master halen in 2 of 3 semesters.

Ontdek de opties hier!

Studenten aan het woord

Ik droomde altijd van ondernemerschap, dus na mijn bachelor Energietechnologie koos ik snel voor een Banaba 'Management & Ondernemen'. Daar kreeg ik waardevolle kennis van experts uit diverse sectoren, die me hielpen bij het opstarten en runnen van mijn eigen bedrijf, dat ik nog steeds uitbaat.
Vincent Bayen

Vincent Bayen

Na mijn bachelor wil ik de startupwereld verkennen. Deze Banaba biedt een ideale mix van theorie en praktijk als aanvulling op mijn eerdere opleiding. Het opent ook de mogelijkheid om direct na afronding een master aan een Engelse universiteit te volgen, wat ik sterk aanbeveel!
Nick VDZ

Nick Van den Zegel

Deze Banaba opleiding combineert theoretische inleiding in ondernemerschap met praktische toepassing. In het eerste semester verwerf je kennis, die je in het tweede semester samen met een team omzet in de praktijk door een onderneming van A tot Z uit te werken. Dit vormt jou en je medestudenten tot de volgende generatie succesvolle ondernemers.
Sien Uelens

Sien Ulens

Campus Hertogstraat

Management & Ondernemen, iets voor jou?

Opleiding te volgen op
Opleidingstype
Eerstvolgende infodag
Tin Van den Putte
Modulemanager Management & ondernemen
An Verjans
Opleidingsverantwoordelijke