Projecten van Event and Project Management | UCLL

In de kijker

Innovation tasting

9 juni 2021 is de dag van versoepelingen, echte connecties én proeven van innovatie! Op het Innovation Tasting event van onze studenten Management en Leuven Value Network ontdek je 3 ervaringszones: de Podcast zone, de Entrepreneurial zone en de Networking zone.

Afspraak in de networking zone met een drankje? 

Samenwerking TEJO

TEJO, ‘Therapeuten voor jongeren’, ontving 7742,61 euro  van onze studenten, die mee hun schouders zetten onder ‘Samen Altijd Warmer’. De studenten kozen zelf voor  TEJO: gratis therapeutische begeleiding voor jongeren tussen 10 en 20 jaar in hun studentenstad.

Robbe verhoeven, student
“We staan hier volledig achter. TEJO steunt kinderen en jongeren die het moeilijker hebben, die een babbel nodig hebben. Daar kan ieder van ons  zich in vinden. Het is belangrijk en daarom ook goed dat TEJO er kan zijn in Leuven.”

Luc Deneffe, TEJO  
“Dit is meer dan mooi meegenomen, want de laatste weken zagen we het aantal contacten toenemen tot ongeziene hoogtes. Knap toch wel, dat deze studenten dit doen voor leeftijdsgenoten in nood. Ze zorgen zo mee voor  de jonge mensen en kinderen uit het Leuvense. "

Samenwerking and&

70 van onze studenten werkten  mee aan de 2021-editie van het and&-festival in Leuven. Een welkome afwisseling tussen de online lessen door én een unieke kans om in de praktijk te ontdekken hoe wendbaar de eventsector is. De studenten kregen zo ook een unieke inkijk achter de schermen.

Robbe Herremans, tweedejaarsstudent
“Mensen denken misschien dat de eventsector in deze tijden volledig stilstaat, maar wij weten wel beter. Dankzij onze opleiding beseffen we dat de eventsector zichzelf telkens weer heruitvindt. And& is daar het perfecte voorbeeld van."

Toon Roebben, vrijwilligerscoordinator and&
“Het was voor ons op voorhand moeilijk in te schatten hoe de mix tussen het online en fysiek event zou werken. Net daarom is het geweldig dat we op deze studenten kunnen rekenen. Ze vormen de perfecte aanvulling voor ons vaste team medewerkers”, 

Event and Project Management, iets voor jou?

Opleiding te volgen op
Opleidingstype
Eerstvolgende infodag