Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Accounting administration Diepenbeek graduaat:

Programma

 

Het Graduaat Accounting Administration  omvat 120SP en kan je volgen in een tweejarig dagtraject. Onderstaand programma geldt voor het huidige academiejaar.

vrijstellingen

Indien je de vakinhoud volgens jou al eerder in een andere gelijkaardige opleiding (gedeeltelijk) hebt gevolgd, kan je ook navragen of je vrijstellingen kan krijgen.

Mogelijke vrijstellingen bespreek je met de trajectcoach van de opleiding. Voor het graduaat accounting administration is dat  els.goethals [at] ucll.be (Els Goethals)

kan je starten zonder voorkennis?

Ja! Je hoeft geen specifieke vooropleiding  te hebben afgerond om aan de slag te gaan. Het traject zal uiteraard uitdagender zijn zonder voorkennis maar met de nodige inzet van jou en de coaching van onze lectoren, ga je van je eerste aangifte naar meer complexe materie als volleerd accountant.
 

je graduaatdiploma op zak?

Dan ben je klaar voor een boeiende en uitdagende job in de financiële wereld.

Of om bij UCLL via een vervolgtraject een Professionele Bachelor Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting ‘Accountancy-Fiscaliteit’ te behalen.

 

inschrijven

Er is geen inschrijfdeadline, al zijn de lessen reeds gestart. Indien je je inschrijft rond half oktober, zal je  mogelijk een aantal vakken niet in het geplande jaar van het modeltraject kunnen opnemen. Vraag dit na bij je trajectcoach!

 

schrijf je hier in!