Overslaan en naar de inhoud gaan

Accounting administration Heverlee
Graduaat

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Accounting administration Heverlee graduaat:

boekhouden: Meer dan alleen maar cijfertjes

 

brochure via e-mailprogramma    campus

*Momenteel bekijk je het Leuvense programma. Je kan alles over het curriculum van Diepenbeek hier vinden!

Boekhouder en berekeningen

Een hedendaagse boekhouder kan en doet meer dan het indienen van allerlei aangiftes.

Wat zoal?

  • helder  rapporteren
  • bruikbare adviezen geven
  • analyses en doelgerichte controles uitvoeren
  • werken met de softwarepakketten
  • ...
     

Je leert hands-on de boekhoudkundige flow toepassen m.b.v. tools, terwijl je rekening houdt met de vereiste wettelijke bepalingen.

geen boekhouden zonder ict

Je beheerst de nodige tools (office tools, boekhoudpakketten en administratief ondersteunende software) die nodig zijn voor het voeren van een moderne boekhouding.

niet uit boeken, maar uit de praktijk

Van bij de start  ga je onmiddellijk aan de slag en gebruik je de opgedane kennis in concrete praktijksituaties. Dit in een gesimuleerde arbeidssituatie (bv. in een virtueel kantoor) of in een reële arbeidssituatie (een werkplek). Je zal dus tijdens de opleiding functioneren als een echte boekhouder. Zo leer je ook in teamverband werken en verbeter je je communicatieve vaardigheden.

officiële erkenning

Het Graduaat Accounting Administration is erkend door het IBA (Instituut van de Belastingadviseurs en Accountants). Hierdoor kan je met je diploma de toegangsprocedure voor stage aanvatten indien je je wenst te vestigen als zelfstandige tax accountant.

Wij coachen en begeleiden je zodat je er volledig klaar voor bent!  De inhoud van deze opleiding is dan ook gebaseerd op de noden van het werkveld. Je mag dat best letterlijk nemen; we hebben overlegd met mogelijke toekomstige werkgevers, zodat je er na je studies met open armen verwelkomd wordt.

 

Instappen in deze opleiding kan het hele jaar door. De studietrajectcoach bekijkt graag met jou welke OPO’s je nog kan opnemen eens het academiejaar gestart is.

 
 

Studenten aan het woord

 

 

hilde.bottu [at] ucll.be (vragen? stuur ons een mailtje! )