Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Programmeren graduaat:

Graduaat programmeren

 

 

web- en mobiele applicaties

Ook gefascineerd door slimme en gebruiksvriendelijke apps? Wil je zelf software-, web- of mobiele applicaties ontwikkelen?

Dan is deze opleiding iets voor jou. Je wordt bij ons een hands-on programmeur  met een focus op web- en applicatieontwikkeling in de meest actuele technologieën.

learning by doing

Je leert om moderne, kwaliteitsvolle en veilige software te ontwikkelen en te testen in zowel de Microsoft.NET als de JAVA programmeeromgeving. Zo heb je de beste toegang tot de IT-sector. Uiteraard met de nodige aandacht voor databeheer, security en analysetechnieken. Eenvoudige analyses en ontwerpen kan je zelf maken, complexe analyses kan je lezen en interpreteren.

projectmatig werken

De opleiding is doorspekt met werkplekleren waarbij je in toenemende mate zal functioneren en leren in een zo realistisch mogelijke werksituatie. Je werkt aan geïntegreerde projecten die, doorheen de opleiding, steeds complexer worden en resulteren in je eindproef. Deze opbouw ontlenen we aan de good practices van ‘agile development’. Met de nodige aandacht voor teamwork en soft skills. Zo ben je als startende veranderingsbekwame programmeur onmiddellijk inzetbaar in de IT.

je graduaatdiploma op zak!

Dan ben je klaar voor een boeiende en uitdagende job in   het bedrijfsleven. Of om bij UCLL via een vervolgtraject een Professionele Bachelor Toegepaste Informatica te behalen.