Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Sociaal-cultureel werk graduaat:

​klopt jouw hart voor cultuur?

  • Hou je ervan om je te engageren in allerhande verenigingen, sociale bewegingen, vrije tijdsdiensten, culturele instellingen, vormingsinstellingen?
  • hou je ervan je in te zetten voor bepaalde projecten, zelf je planning op te stellen, je prioriteiten te bepalen, een folder te ontwerpen en samen te werken met andere organisaties?
  • organiseer je graag activiteiten voor en met anderen?
  • kan een diversiteit van culturen jou boeien?
  • droom je ervan individuen of groepen te versterken?
  • wil je meebouwen aan duurzame buurten en nieuwe vormen van solidair samenleven?

Dan is sociaal-cultureel werk je op het lijf geschreven.

Het werkterrein van sociaal-cultureel werkers is bijzonder breed. Als creatieve vormer, begeleider, bruggenbouwer, animator, projectwerker, vind je zeker je gading in één van de vele diensten, bewegingen en organisaties die de sector rijk is.

Een polyvalent inzetbare sociaal-cultureel werker wordt bij ons opgeleid met vakken als projectwerk, burgerschap en participatie, werken met vrijwilligers, omgaan met diverse media, creatieve processen …
Je kan ook kiezen voor een specialisatietraject in de sociale economie. Dan volg je zeker arbeidspsychologie en doe je al je stages in maatwerkbedrijven.
k is external)

ink is external)Vanaf september 2019 worden deze graduaten geïntegreerd in Hogeschool UCLL. 

 

Instappen in deze opleiding kan het hele jaar door. Nieuwe inschrijvingen kunnen op elk ogenblik van het academiejaar gebeuren.

Meer weten? Neem gerust contact op met  hilde.vandenbussche [at] ucll.be.

ingeschreven?

Door op de knop onderaan te klikken ga je naar een pagina waarop je alle informatie kan vinden die je zal helpen vlot gestart te geraken voor het academiejaar 2020 - 2021. We raden je absoluut aan die pagina regelmatig te bezoeken, omdat ze ook regelmatig geüpdatet wordt.

vind hier alle info omtrent jouw start bij ucll