Overslaan en naar de inhoud gaan

keuzetraject

data & analytics - NIEUW!  facebook.jpg instagram.jpg

iets voor jou?

In alle sectoren van de bedrijfswereld kan het belang van data & analytics niet meer onderschat worden. Marketing, banken en verzekeringen, HR, ... worden meer en meer data driven. Wil je deel uitmaken van deze vierde industriële revolutie? Dan is Data & Analytics zeker iets voor jou! Dankzij deze opleiding ben je helemaal mee met de principes van Business Intelligence, data verwerking, dashboards en visualisatie van data. Je leert de volledige cyclus rond data opzetten: vraagstelling, dataverwerking en voorbereiding, uittesten, valideren  en uitrollen van modellen tot en met schaalvergroting voor big data projecten. Tijdens je Junior Consulting Project ga je met de verschillende aangeleerde technieken praktisch aan de slag. 
En om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.(link is external) 

gratis crash course management

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management  in de week van 14 september, ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 


start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 21 september 2020. 

Stap 1: Meer info of kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak maken om  voor een digitaal kennismakingsgesprek? Mail dan naar tom.magerman [at] ucll.be (Tom Magerman)

Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven.

Stap 2: online inschrijven

Na je kennismakingsgesprek kan je je online inschrijven.

de weg naar jouw verkorte master

master.jpgJij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België, UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banaba diploma op zak? Ga dan voor een carrière als:

  • Data analist
  • Data engineer
  • Data scientist
  • Elke functie of sector waar beslissingen en processen geoptimaliseerd dienen te worden op basis van data