Overslaan en naar de inhoud gaan

keuzetraject

digitale marketing en communicatie

 

iets voor jou?

Je hebt je bachelor of master op zak en wil je verdiepen in de wereld van digitale marketing en communicatie. Je wil tegelijk je managementvaardigheden uitbreiden en aanscherpen?  Zin om vernieuwende communicatiestrategieën te ontwikkelen, advanced marketing in een business game toe te passen,  met gastdocenten uit de praktijk de geheimen van omnichannel, data driven marketing en conversation management te ontrafelen? 

 

banaba-abm-dmen-hashtagcircle.png

opleidingsprogramma 2018-2019
 

Algemene opleidingsonderdelen Studiepunten Semester
Financieel management 3
Eerste semester
Human resource management 3
Eerste semester
International business 3
Eerste semester
Organization and change 3
Eerste semester
Strategy design 2.0 3 Eerste semester
Junior consulting project 25
Tweede semester
Professionele vaardigheden 5
Beide semesters
Specifieke opleidingsonderdelen
Advanced marketing business game 3
Eerste semester
Conversation management 3
Eerste semester
Data driven marketing en communicatie 3
Eerste semester
Omnichannel marketing 3
Eerste semester
Phygital communicatiestrategie 3
Eerste semester
Totaal aantal studiepunten 60  

Klik hier voor meer details van het opleidingsprogramma 2017-2018 . 

Heb je geen of weinig basiskennis marketing en/of communicatie? Geen probleem! Na het volgen van de gratis crash course Marketing, net voor de start van het academiejaar, ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen.

 

project.jpg

junior consulting project

Om je kennis meteen in praktijk om te zetten, werk je in het tweede semester 16 weken als ‘junior consultant’ aan een project in binnen- of buitenland. Je gaat aan de slag bij een van onze partnerbedrijven of je komt zelf met een voorstel. Bij de uitvoering van je project krijg je ondersteuning van  je persoonlijke UCLL projectbegeleider en je coach in ons partnerbedrijf

Je junior consulting project is meteen jouw eerste ervaring. Femke  ging naar  Shanghai en  Jochem Daelman trok  naar New York. 

joche_daelman_-_new_york_-_youtube_2_0.png

 

studenten aan het woord

Als  afgestudeerde bachelor marketing had ik reeds kennis gemaakt met  verschillende aspecten van marketing en management.  Toch wilde ik extra bagage en daarom heb ik gekozen voor een verdieping in marketing en communicatie.  Bovendien heb ik nu de kans om  in 1 jaar een master te behalen in het buitenland.  

wietse_van_vaerenbergh_dig_mk_en_com.png
Wietse Van Vaerenbergh

Na mijn master bedrijfscommunicatie voelde ik mij nog niet zeker om  me op de arbeidsmarkt te begeven daar ik een hoop praktijkervaring miste.  De banaba heeft me veel bijgebracht:  workshops, bedrijfsbezoeken, gastdocenten met hopen ervaring en natuurlijk het  junior consulting project.

kaat_medland.jpeg
Kaat Medland

 

master.jpg

verkorte master

Je bent de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of toch maar eerst die master halen? Wat dacht je van een master bij een van onze partneruniversiteiten in UK of USA, zonder schakelprogramma en mét vrijstellingen?

 

inschrijven of meer info?

Heb je al een kennismakingsgesprek gehad, start dan  hier je inschrijving. Nog geen kennismakingsgesprek gehad? Maak snel je afspraak. Nog vragen? Mail  Bernadette Abts(link sends e-mail), modulemanager Digitale marketing en communicatie(link sends e-mail).