Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management:

keuzetraject

digitale marketing & communicatie facebook.jpg instagram.jpg linkedin_logo_1.jpg

iets voor jou?

Omschrijven je vrienden je als iemand met een open mind, een echte doorzetter en een geboren planner? Durf je wel eens buiten je comfortzone te treden en ben je gepassioneerd door marketing en communicatie? Heb je daarbovenop een gezonde interesse in management? Dan is digitale marketing en communicatie zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding leer je vernieuwende marketing- en communicatiestrategieën ontwikkelen en wordt je creatief denken gestimuleerd. Dankzij deze opleiding ben je helemaal mee met de nieuwste marketing- en communicatietrends. Influencers, video marketing, marketing automation, content creatie, omnichannel, data driven marketing en socialmediamarketing… Het staat allemaal op de agenda!  En om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.

crash course

Heb je geen of weinig basiskennis marketing en/of communicatie? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management en Marketing , ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 


start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 20 september 2021.  De gratis crash course vindt plaats in de week van 13 september 2021.

Stap 1: Meer info of kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak maken voor een digitaal kennismakingsgesprek? Mail dan naar bernadette.abts [at] ucll.be (Bernadette Abts)

Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven.

Stap 2: online inschrijven

Na je kennismakingsgesprek kan je je online inschrijven.

de weg naar jouw verkorte master

master.jpgJij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België (VUB), UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banaba diploma op zak? Ga dan voor een carrière als:

  • Communicatie manager
  • Digital marketeer
  • Community manager
  • Social media producer
  • Social media advertiser
  • Content marketeer
  • Project manager
  • Marketing consultant