Overslaan en naar de inhoud gaan

studenten aan het woord

salima 

yoshi 

 

"Na mijn opleiding Ergotherapie wou ik het over een andere boeg gooien. De éénjarige Banaba opleiding gaf me die kans. Na een half jaar les door professionals en een half jaar ervaring als Junior Consultant bij het social media agency So Buzzy, heb ik nu kans op werk in 2 diverse sectoren en wie weet kan ik mijn twee opleidingen wel combineren in mijn droomjob.”

foto_louise.png 
linkedin_logo_0.jpg Louise Soen

“Het werken als junior consultant bij Kunstmaan I Accenture Interactive was een super positieve ervaring. Het was heel fijn samenwerken met mijn coach van het bedrijf en mijn UCLL projectbegeleider. Ik werd betrokken bij heel wat verschillende projecten en leerde veel bij over de nieuwste trends in communicatie.”  

foto_anke.jpg
Anke  Strubbe

"Na mijn opleiding Event-en projectmanagement, wilde ik graag mijn kennis uitbreiden met een extra specialisatiejaar. De eenjarige banabaopleiding, waarbij je  rechtstreeks leert van mensen uit het werkveld, sloot hier dan ook perfect op aan. Het Junior Consulting Project, dat ik mocht uitvoeren bij VRT, was de perfecte afsluiting van een ongelooflijk jaar!"

foto_jari_tuyaerts_.jpg
linkedin_logo_0.jpgJari Tuyaerts