Overslaan en naar de inhoud gaan

keuzetraject

human resource management (hrm)

 


iets voor jou?

Je bent een bachelor of master met een uitgesproken interesse in HR.  Je wilt graag je managementvaardigheden verder ontwikkelen en tegelijk praktijkervaring opdoen.  Je wilt optimaal voorbereid zijn om door te groeien in de HR sector. Wat dacht je van interactieve gastcolleges, je eigen bedrijfsproject, bedrijfsbezoeken, een HR business game, training in persoonlijke Effectivietit, een international project week?

 

 

hrm.png

 

opleidingsprogramma 2018-2019

Algemene opleidingsonderdelen Studiepunten Semester
Financieel management 3
Eerste semester
Marketing en communicatie 3
Eerste semester
International business 3
Eerste semester
Organization and change 3
Eerste semester
Strategy design 2.0 3
Eerste semester
Junior consulting project 25
Tweede semester
Professionele vaardigheden 5
Beide semesters
Specifieke opleidingsonderdelen
Actuele HR processen 3
Eerste semester
Arbeidsrecht 3
Eerste semester
Digital HR 3
Eerste semester
Strategisch HRM 3
Eerste semester
Thema's in HRM 3
Eerste semester
Totaal aantal studiepunten 60  

 

Klik hier voor meer details van het opleidingsprogramma  2017-2018. 

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course, net voor de start van het academiejaar, ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen.

 

project.jpg

junior consulting project

Om je kennis meteen in praktijk om te zetten, werk je in het tweede semester 16 weken als ‘junior consultant’ aan een project in binnen- of buitenland. Je gaat aan de slag bij een van onze partnerbedrijven of je komt zelf met een voorstel. Bij de uitvoering van je project krijg je ondersteuning van  je persoonlijke UCLL projectbegeleider en je coach in ons partnerbedrijf

Je junior consulting project is meteen jouw eerste ervaring. Femke  ging naar  Shanghai en  Jochem Daelman trok  naar New York. 

joche_daelman_-_new_york_-_youtube_2_0.png

 

Studenten aan het woord

“De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik voldoende theoretische en praktische handvaten had om mijn eerste stappen in het  werkveld te zetten. De Banaba heeft fundamenten gelegd waardoor ik sneller mijn weg heb gevonden naar mijn droomjob binnen het vakdomein Human Resources."

lise_apers_hrm_trimmed.jpg
Lise Apers

 

“Na mijn universitaire studies was ik op zoek naar een meer praktijkgerichte en hands-on opleiding. De Banaba heeft op dit vlak mijn verwachtingen ingelost en biedt een goed evenwicht tussen theorie en praktijk zodat je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt of voor een verdere vervolgopleiding." 

lucas_van_snick.jpg
Lucas Van Snick

 

master.jpg

verkorte master

Je bent de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of toch maar eerst die master halen? Wat dacht je van een master bij een van onze partneruniversiteiten in UK of USA, zonder schakelprogramma en mét vrijstellingen?

 

inschrijven of meer info?

Heb je al een kennismakingsgesprek gehad, start dan  hier je inschrijving. Nog geen kennismakingsgesprek gehad? Maak snel je afspraak. Nog vragen?  Mail  Gudrun De Meulemeester(link sends e-mail), modulemanager Human Resource Management.

(link sends e-mail)