Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management:

keuzetraject

Human resource management facebook.jpg instagram.jpg linkedin_logo_1.jpg

iets voor jou?

Vraag jij je af hoe je het welzijn van medewerkers in een organisatie kan verbeteren? Welke initiatieven ervoor zouden kunnen zorgen dat mensen zich blijven ontwikkelen, en levenslang leren? Interesseert het jou om een inclusieve werkplek te creëren waar alle medewerkers zich thuis voelen? Heb je bovendien een gezonde interesse in management? Dan is Human Resource Management zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding dompel je je onder in de wereld van hr: wat is een succesvol hr-beleid? En hoe organiseer je dat? Wat zijn geschikte hr-strategieën? En hoe implementeer je die? Door theorie en praktijk te combineren, ben jij in no time een echte hr-expert. Digitaal hr-beleid en het arbeidsrecht ken jij uit je duim. Bedrijfsprojecten en -bezoeken, hr business game, training in persoonlijke effectiviteit en een internationale projectweek: het komt allemaal aan bod tijdens deze opleiding.  Ten slotte, om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.(link is external) 

gratis crash course hrm en management

Heb je geen of weinig basiskennis hrm? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course hrm  ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management  ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 

 

start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 20 september 2021.  De gratis crash course vindt plaats in de week van 13 september 2021.

Stap 1: Meer info of kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak maken voor een digitaal kennismakingsgesprek? Mail dan naar gudrun.demeulemeester [at] ucll.be (Gudrun De Meulemeester) of boek hier meteen jouw afspraak. 

Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven.

Stap 2: online inschrijven

Na je kennismakingsgesprek kan je je online inschrijven.

de weg naar jouw verkorte master

master.jpg
Jij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België (VUB), UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 


de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banaba diploma op zak? Ga dan voor een carrière als:

  • Talent- en loopbaanontwikkeling
  • HR consultancy
  • Werving en selectie
  • Welzijn en payroll
  • Leadership en coaching