Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced business management:

keuzetraject

Human resource management facebook.jpg instagram.jpg

iets voor jou?

Komen jouw vrienden steeds naar jou om raad? Neem jij de tijd om iemand te leren kennen voor je een oordeel velt? Ben jij diegene in je vriendengroep die steeds de knoop doorhakt? Heb je daarbovenop een gezonde interesse in management? Dan is Human Resource Management zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding dompel je je onder in de wereld van HR: wat is een succesvol HR-beleid? En hoe organiseer je dat? Wat zijn geschikte HR-strategieën? En hoe implementeer je die? Door theorie en praktijk te combineren, ben jij in no time een echte HR-expert. Digitaal HR-beleid en het arbeidsrecht ken jij uit je duim. Bedrijfsprojecten en -bezoeken, HR business game, training in persoonlijke effectiviteit en een internationaal project week: het komt allemaal aan bod tijdens deze opleiding. En om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.(link is external) 

De kennismakingsgesprekken zijn afgesloten. Vanaf het voorjaar van 2020 starten we met nieuwe gesprekken.

opleidingsprogramma 2019-2020

OPLEIDINGSONDERDELEN Sp Semester
Specifieke opleidingsonderdelen
Thema's in HRM 3
1
Arbeidsrecht 3
1
Strategische HRM 3
1
Digital HR 3 1
Actuele HR processen 3 1
Algemene opleidingsonderdelen
Strategy Design 2.0 3
1
Concepten van Data & Analytics 3
1
Organization & Change 3
1
International Business 3
1
Financieel Management 3
1
Professionele Vaardigheden 5
1+2
Junior Consulting Project 25 1+2
Totaal aantal studiepunten 60  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer details van het opleidingsprogramma 2019-2020.

Heb je geen of weinig basiskennis marketing en/of communicatie? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Marketing in de week van 16 september, ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 

jouw banabajaar in vogelvlucht

project.jpgEEN NIEUW AVONTUUR
In het eerste semester volg je lessen gegeven door bedrijfsexperten. Die volg je op onze nieuwe campus (neem hier alvast een kijkje!). Een ding is zeker: je staat er niet alleen voor! Samen met 250 studenten, opgesplitst in kleine groepen per keuzetraject, begin je aan dit nieuwe avontuur. Spannend, toch?!

 

joche_daelman_-_new_york_-_youtube_2_0.pngJUNIOR CONSULTING PROJECT
In het tweede semester werk je gedurende 4 maanden als ‘junior consultant’ aan een project. Je wordt hierbij ondersteund door jouw projectbegeleiderDankzij dit project heb je meteen een mooie werkervaring om aan je CV toe te voegen. Zo trok Jochem Daelman naar New York. Bekijk zijn avontuur! 


Een greep uit onze partnerbedrijven

studenten aan het woord

“De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik voldoende theoretische en praktische handvaten had om mijn eerste stappen in het  werkveld te zetten. De Banaba heeft fundamenten gelegd waardoor ik sneller mijn weg heb gevonden naar mijn droomjob binnen het vakdomein Human Resources."

lise_apers_hrm_trimmed.jpg Lise Apers,  Change Coach at ChangeLab.be 

 

“Na mijn universitaire studies was ik op zoek naar een meer praktijkgerichte en hands-on opleiding. De Banaba heeft op dit vlak mijn verwachtingen ingelost en biedt een goed evenwicht tussen theorie en praktijk zodat je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt of voor een verdere vervolgopleiding." 

lucas_van_snick.jpg Lucas Van Snick,  HR Business Partner at EY 

 
 

 De weg naar jouw verkorte master

master.jpg
Jij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België, UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banaba diploma op zak? Ga dan voor een carrière als:

  • Talent- en loopbaanontwikkeling
  • HR consultancy
  • Werving en selectie
  • Welzijn en payroll
  • Leadership en coaching

Inschrijven of meer info?

Ben jij overtuigd? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgessprek/intakegesprek

 Na het kennismakingsgesprek/intakegesprek, kan  je je inschrijving starten.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar Gudrun De Meulemeester(link sends e-mail), onze modulemanager Human Resource Management.