Overslaan en naar de inhoud gaan

keuzetraject

management en ondernemen

iets voor jou?

Omschrijven jouw vrienden jou als ondernemend, een echte doorzetter en een geboren leider? Heb je dus een echte hands-on mentaliteit? Wil je je eigen zaak opstarten, of je grondig voorbereiden op een succesvolle carrière in het bedrijfsleven? Dan is het traject management en ondernemen zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding word je helemaal klaargestoomd voor de bedrijfswereld. Niet alleen de verplichte vereisten en wetgeving om een onderneming uit de grond te stampen komen aan bod, maar ook de nodige marketing- en communicatiestrategieën worden aandachtig besproken. Na deze opleiding zal je een ondernemer en verkoper in hart en nieren zijn, met kennis van beleggen, fiscaliteit en marketing en communicatie. En, omdat digitale skills vandaag onmisbaar zijn, kan je het Google certificaat 'Digital Master' halen(link is external).

Ik schrijf mij in!Ik wens een kennismakingsgesprek

opleidingsprogramma 2018-2019

Algemene opleidingsonderdelen Studiepunten Semester
Financieel management 3
Eerste semester
Business process management 3
Eerste semester
International business 3
Eerste semester
Organization and change 3
Eerste semester
Strategy design 2.0 3
Eerste semester
Start-up project 25
Beide semesters
Professionele vaardigheden 5
Beide semesters
Specifieke opleidingsonderdelen
Beleggingsanalyse 3
Eerste semester
Fiscaliteit en BTW 3
Eerste semester
Marketing en communicatie 3
Eerste semester
Ondernemingsrecht 3
Eerste semester
Verkoop 3
Eerste semester
Totaal aantal studiepunten 60  

 

Klik hier voor meer details van het opleidingsprogramma

start-up project

Je droomt van een eigen onderneming of je wil proeven van de start-up wereld? Kies je voor het traject 'Management en ondernemen', dan zet je meteen de eerste stappen voor je eigen start-up dankzij de ervaring die op opdoet tijdens een start-up project(link is external).

studenten aan het woord

"Vorig jaar studeerde ik af als leerkracht economie en techniek. Ik koos ervoor om een Banaba te volgen om mijn kennis over economie en het bedrijfsleven te verbreden.  Misschien start ik eerst mijn eigen zaak  voordat ik ga lesgeven en mijn kennis doorgeef, net zoals de docenten tijdens deze opleiding doen."

geoffrey_ickx_bedrijfskunde_trimmed.jpg Geoffrey Ickx, Underwriter at AXA Belgium


 

"Als  bachelor energietechnologie wilde ik nog extra waarde toevoegen aan mijn diploma. Dankzij deze bagage kan ik mijn carrière een boost  geven. Bovendien  wil ik via deze weg mijn masterdiploma halen.  Mijn keuze was dus snel gemaakt."

volkan_oner_bedrijfskunde_trimmed.jpg Volkan Öner, just getting started


 

 De weg naar jouw verkorte master

master.jpg
Jij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg om een master bij een van onze partneruniversiteiten in UK of USA te halen, zonder schakelprogramma en mét vrijstellingen.

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banaba diploma op zak? Dan ben je helemaal klaar voor je eigen startup of een job als:

  • Businessdeveloper
  • Manager
  • Zaakvoerder
  • Consultant
  • Ondernemer
  • Filiaalmanager

Inschrijven of meer info?

Ben jij volledig overtuigd en heb je al een kennismakingsgesprek gehad? Schrijf je dan vandaag nog in! Nog geen kennismakingsgesprek gehad? Maak dan snel een afspraak. Heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar An Verjans(link sends e-mail), onze modulemanager Management en ondernemen en opleidingshoofd banaba’s en postgraduaten.

Ik schrijf mij in!Ik wens een kennismakingsgesprek