Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management:

keuzetraject

management en ondernemen facebook.jpg instagram.jpg linkedin_logo_1.jpg

iets voor jou?

Omschrijven jouw vrienden jou als ondernemend, een echte doorzetter en een geboren leider? Heb je dus een echte hands-on mentaliteit? Wil je je eigen zaak opstarten, of je grondig voorbereiden op een succesvolle carrière in het bedrijfsleven? Dan is het traject management en ondernemen zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding word je helemaal klaargestoomd voor de bedrijfswereld. Niet alleen de verplichte vereisten en wetgeving om een onderneming uit de grond te stampen komen aan bod, maar ook de nodige marketing- en communicatiestrategieën worden aandachtig besproken. Na deze opleiding zal je een ondernemer en verkoper in hart en nieren zijn, met kennis van beleggen, fiscaliteit, marketing en communicatie. En om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.(link is external) 

gratis crash course management

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management  ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 


start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 20 september 2021.  De gratis crash course vindt plaats in de week van 13 september 2021.

Stap 1: Meer info of kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak maken voor een digitaal kennismakingsgesprek? Mail dan naar tin.vandenputte [at] ucll.be (Tin Van den Putte) of boek hier meteen jouw afspraak. 

Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven.

Stap 2: online inschrijven

Na je kennismakingsgesprek kan je je online inschrijven.

 de weg naar jouw verkorte master

master.jpgJij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België (VUB), UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banabadiploma op zak? Dan ben je helemaal klaar voor je eigen start-up of een job als:

  • Businessdeveloper
  • Manager
  • Zaakvoerder
  • Consultant
  • Ondernemer
  • Filiaalmanager