Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

studenten aan het woord

"Vorig jaar studeerde ik af als leerkracht economie en techniek. Ik koos ervoor om een Banaba te volgen om mijn kennis over economie en het bedrijfsleven te verbreden.  Misschien start ik eerst mijn eigen zaak  voordat ik ga lesgeven en mijn kennis doorgeef, net zoals de docenten tijdens deze opleiding doen."

geoffrey_ickx_bedrijfskunde_trimmed.jpg 
Geoffrey Ickx


 

"Als  bachelor energietechnologie wilde ik nog extra waarde toevoegen aan mijn diploma. Dankzij deze bagage kan ik mijn carrière een boost  geven. Bovendien  wil ik via deze weg mijn masterdiploma halen.  Mijn keuze was dus snel gemaakt."

volkan_oner_bedrijfskunde_trimmed.jpg 
Volkan Öner

“Voor deze Banaba heb ik de bachelor lerarenopleiding gevolgd en werkte ik in de verkoop. Ik wil graag in het bedrijfsleven een job uitoefenen in de B2B-verkoop, als consulent ,of mijn eigen zaak oprichten. Zo is deze opleiding de perfecte tussenstap om als jonge ondernemer de stap te zetten naar het bedrijfsleven. Hierbij krijgen we een brede waaier aan vakken om verschillende richtingen uit te gaan in de bedrijfswereld of onze eigen zaak op te richten."

foto_yannir_babo.png
Yanni Roothooft