Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management:

keuzetraject

Sportmanagement facebook.jpg instagram.jpg linkedin_logo_1.jpg

iets voor jou?

Omschrijven jouw vrienden jou als ‘actief’ en ‘energiek’? Ben je bent sterk geïnteresseerd in sport in het algemeen en sportmanagement en- marketing in het bijzonder? Jij wil jouw talenten en competenties verder ontwikkelen binnen een sportomgeving? Of ben jij gewoon altijd al gefascineerd geweest door verschillende sporten? Heb je daarbovenop een gezonde interesse in management? Dan is deze Banaba sportmanagement zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding krijg je een antwoord op volgende vraagstukken: wat is het verband tussen sport en communicatie? Hoe organiseer je een sportevenement? Is er sportgerelateerde wetgeving, en wat houdt die in? Naast deze lessen doe je tijdens deze opleiding ook enorm boeiende praktijkervaring op en kom je in contact met inspirerende specialisten uit de sportsector.  Onze gastdocenten delen hun expertise op vlak van commercialisatie van sportinfrastructuren, sportmarketing, sportbeleid, sport & communicatie en alle soorten sportevents.  Je leert van hen de kneepjes van het vak.

Om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we daarnaast ook nog op trainingen in personal, digital en international skills.(link is external) 

gratis crash course management

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management  ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 


start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 20 september 2021.  De gratis crash course vindt plaats in de week van 13 september 2021.

Stap 1: Meer info of kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak maken voor een digitaal kennismakingsgesprek? Mail dan naar els.talloen [at] ucll.be (Els Talloen).  

Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven.

Stap 2: online inschrijven

Na je kennismakingsgesprek kan je je online inschrijven.

 de weg naar jouw verkorte master

master.jpgJij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België (VUB), UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banabadiploma op zak? Ga dan voor een carrière in:

  • Lokale/regionale sport
  • Sportbeleid
  • Sportevents
  • Sportmarketing
  • Public relations
  • Sportsponsoring