Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

studenten aan het woord

"Een doelgerichte opleiding is dit, waarbij de lessen gegeven worden door externe professionals. Deze experten werken al jaren in de sector en brengen hun kennis en expertise op een heel praktijkgerichte manier over."

lieven_blindeman_sportmanagement_trimmed.jpg 
Lieven Blindeman

"Tijdens deze opleiding leer je hoe sport aan de bedrijfswereld gelinkt is. Deze kennis kan je in de 2de semester omzetten in de praktijk. De opleiding opende bovendien voor velen de poorten naar een job in de sportwereld, zo ook voor mij."

jonas_de_win_sportmanagement.jpg 
Jonas  De Win

"Samen met studiegenoten uit verschillende vooropleidingen leerde ik tijdens de praktijkgerichte lessen heel wat management skills onder de knie te krijgen. Voor mij was Sportmanagement een leerrijke ervaring, een eyeopener, de aanleiding tot super werkaanbiedingen, maar nog meer de springplank naar verdere studies."

foto_paulienv_babs.png
Paulien Vandersmissen

 

 “Vanuit mijn lerarenopleiding Secundair Onderwijs Lichamelijk Opvoeding zocht ik naar een aanvulling op mijn studies wat betreft sport, management en sportevenementen. Dit heb ik in deze banabaopleiding zeker en vast gevonden. Nieuwe wegen openen zich, fantastisch!”

foto_thomas_pex.jpg
linkedin_logo.jpgThomas Pex