Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bedrijfsmanagement:

studieprogramma

eerste fase: fundamenten leggen

Je verwerft de theoretische aspecten van het logistieke proces. Ook je algemene kennis werk je bij, want de economie staat niet stil. En ja, je communiceert na één jaartje al vlotjes in meerdere talen en de pc heeft nog weinig geheimen voor je.

 

tweede fase: uitbreiden, toepassen en verfijnen

Zo snel mogelijk toets je alles aan levensechte situaties. Vakken zijn thema’s geworden en docenten begeleiders. Je opleiding is een geïntegreerd geheel van kennis verwerven en het leren zoeken naar oplossingen.

 

derde fase: op eigen benen

Als groep werk je ondertussen in een moderne leeromgeving. Samen met, of zelfs in bedrijven in binnen- en buitenland, vind je de dingen die essentieel zijn om straks zelfstandig te functioneren. Want men is op zoek naar mensen zoals jij, die geleerd hebben om vragen te beantwoorden nog vóór ze gesteld worden.

 

huidig programma • academiejaar 2020-2021

campus diepenbeek

fase 1fase 2fase 3

 

stages en projecten


Tussen de theorie en de praktijk is er een groot verschil. Niets is zo leerrijk dan in de  dagelijkse praktijk te staan en daar toe te passen wat je geleerd hebt. Door het gebruik van echte bedrijfsproblemen in projecten en door het doorlopen van een bedrijfsstage bereiden we je optimaal voor op de arbeidsmarkt.

Voor meer info hierover kun je terecht bij  Patrick Yperman op patrick.yperman [at] ucll.be(link sends e-mail)

 


.