Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bedrijfsmanagement:

werken en studeren: bachelor marketing

combineer werken en studeren op onze hogeschool ucll en behaal je bachelordiploma bedrijfsmanagement - afstudeerrichting marketing

Werk je en wil je graag tegelijk je professionele bachelor Marketing behalen? Dat kan! Je combineert werken en studeren moeiteloos via 'blended learning’. Dat is een mengvorm van afstandsonderwijs en contactmomenten in avondonderwijs.

’s Avonds krijg je les van ervaren docenten en marketingexperts op campus Proximus in Heverlee. Je verwerkt de leerstof verder zelfstandig en op jouw eigen ritme in afstandsonderwijs.

combinatie avondonderwijs en afstandsonderwijs bachelor marketing: wat houdt dat precies in?

avondonderwijs 

Je wil je job of de zorg voor je gezin zo vlot mogelijk met een studie combineren. In het werktraject Marketing beperken we daarom het aantal verplichte contactmomenten tot een minimum. Je volgt slechts twee avonden per week les. 

De avondlessen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18.30 uur tot 21.30 uur op campus Proximus of (waar zinvol) online. Tijdens deze avonden nemen ervaren lectoren en marketingexperts je mee in hun vakgebied.

afstandsonderwijs

Je neemt de leerstof verder ook op jouw eigen tempo door en je werkt zelfstandig aan praktische opdrachten. Maar je staat er niet alleen voor. Jouw docent beantwoordt je vragen en geeft je feedback op je werk. Je wordt begeleid via de digitale leeromgeving en de meest recente en gebruiksvriendelijke tools.

werken en studeren: studieprogramma bachelor marketing

Het studieprogramma bachelor Marketing ‘werken en studeren’ biedt je een brede vorming in het ruime vakgebied van de marketing. Op het einde van de rit weet je precies wat jou het meeste boeit: digital marketing, business marketing, data-driven marketing, communicatie of sales. 

Het bachelordiploma Bedrijfsmanagement - Marketing ‘werken en studeren’ geeft je hetzelfde sterke diploma als in het dagonderwijs. Het programma bestaat uit drie jaren, maar je kunt je studie ook spreiden, zoals dat het best bij jouw situatie past. Vraag je studententrajectcoach om raad.

Ontdek het programma Marketing ‘werken en studeren’:

 • In het academiejaar 2020-2021 starten we met het eerste jaar.
 • Elke vooruitblik voor academiejaar 2020-2021 is onder voorbehoud van wijzigingen.

jobs in marketing en sales: een boeiend vooruitzicht

Met je diploma bachelor Marketing kan je kiezen uit een waaier van interessante jobs:

 • sales representative 
 • socialmediaverantwoordelijke
 • communicatieverantwoordelijke 
 • marketingcoördinator 
 • marketingdataspecialist 
 • marktonderzoeker 
 • product- of brandmanager

leertraject ‘werken en studeren’ op jouw maat en tempo

Werk het bachelorprogramma Marketing af in drie jaar of kies voor een aangepast, flexibel traject:

 • Haalde je al eerder credits voor opleidingsonderdelen uit het programma Bedrijfsmanagement Marketing of een ander programma in het hoger onderwijs? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen. 
 • Heb je al werkervaring? Dan kan je onder bepaalde voorwaarden vrijstellingen aanvragen. Informeer je over de procedure van Eerder Verworven Competenties. 
 • Heb je een graduaatsdiploma Marketing op zak? Behaal dan je bachelor via het verkorte traject. Hogeschool UCLL stelt jouw persoonlijk programma samen op basis van je vrijstellingen en voortraject.

Wil je een aangepast traject? Of heb je moeite met studieplanning en twijfels over je studiemethode? Of gewoon nood aan een ondersteunend gesprek? Dan kan je terecht bij je studententrajectcoach. Die coacht je doorheen je opleiding en staat je bij met raad en daad.

heb je nog vragen? contacteer me:

Opleidingsverantwoordelijke Bedrijfsmanagement – Marketing – UCLL Veerle Van Hoorick
Opleidingsverantwoordelijke Bedrijfsmanagement – Afstudeerrichting Marketing
veerle.vanhoorick [at] ucll.be
Telefoonnummer: 016 375 353

bekijk nu de brochure ‘werken en studeren’ bedrijfsmanagement

Instant PDF download

Deze download bevat alles wat je specifiek over het werktraject wil weten. Onderaan de "Meer Info"-pagina kan je ook de meer uitgebreide opleidingsbrochure aanvragen, die vooral de gegevens voor de gewone dagtrajecten van de opleiding Bedrijfsmanagement bevat.