Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bedrijfsmanagement:

Jouw studietraject

Studieprogramma

 

eerste fase: fundamenten leggen

Je verwerft de theoretische aspecten van het logistieke proces. Ook je algemene kennis werk je bij, want de economie staat niet stil. En ja, je communiceert na één jaartje al vlotjes in meerdere talen en de pc heeft nog weinig geheimen voor je.

 

tweede fase: uitbreiden, toepassen en verfijnen

Zo snel mogelijk toets je alles aan levensechte situaties. Vakken zijn thema’s geworden en docenten begeleiders. Je opleiding is een geïntegreerd geheel van kennis verwerven en het leren zoeken naar oplossingen.

 

derde fase: op eigen benen

Als groep werk je ondertussen in een moderne leeromgeving. Samen met, of zelfs in bedrijven in binnen- en buitenland, vind je de dingen die essentieel zijn om straks zelfstandig te functioneren. Want men is op zoek naar mensen zoals jij, die geleerd hebben om vragen te beantwoorden nog vóór ze gesteld worden.

Opleidingsfase 1: Bedrijfsmanagement Logistiek Management Diepenbeek
Opleidingsfase 2: Bedrijfsmanagement Logistiek Management Diepenbeek
Opleidingsfase 3: Bedrijfsmanagement Logistiek Management Diepenbeek

stages en projecten


Tussen de theorie en de praktijk is er een groot verschil. Niets is zo leerrijk dan in de  dagelijkse praktijk te staan en daar toe te passen wat je geleerd hebt. Door  echte bedrijfsproblemen te gebruiken in projecten en door een bedrijfsstage te doorlopen bereid je je optimaal voor op de arbeidsmarkt.

Voor meer info hierover kan je terecht bij  ann.ruelens [at] ucll.be (Ann Ruelens) .(link sends e-mail)

 

overschakelen van een andere richting?

 

Heb je eerst iets anders gestudeerd of uitgeprobeerd? Het is soms wat zoeken naar welke opleiding jou op het lijf geschreven is.

Stuur een e-mail naar de opleidingsverantwoordelijke bert.deroo [at] ucll.be (Bert De Roo(link sends e-mail))  (bert.deroo [at] ucll.be ((link sends e-mail))) en  ontdek of deze studie bij jou past. We helpen je ook graag verder met vragen over vrijstellingen. Welkom bij de Moving Minds!