Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Office management:

Business and languages (Management Assistant)

Wil je in het hart van een organisatie staan? Volg Business and Languages.

wie ben je?

Organisatorische duizendpoot. Wereldburger. Problem solver. Hé, dat lijk jij wel in een notendop! Je bent ook goed in talen en handig met de pc. En droomt van een job waar geen dag hetzelfde is.

“De studierichting heeft een gebalanceerd aanbod van taal en economie. Heel leuk is de internationale week in het buitenland: je werkt er aan een project met studenten uit heel Europa.”

Thanasi Koutsos, student 

wat word je?

Je bent de rechterhand van je manager en aanspreek­punt van medewerkers. Wat erbij hoort? Events organiseren, projecten ondersteunen, zakenreizen boeken, een teambuilding in elkaar steken, bestellingen plaatsen … Variatie troef!

 

Geef zelf je opleiding vorm 

Afhankelijk van je interesses kan je kiezen voor een van onze afstudeerrichtingen of keuzetrajecten. Je krijgt vanaf de eerste opleidingsfase een aangepast lessenpakket, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke interesses. 

Kies voor een brede opleiding en volg de afstudeerrichting Business and Languages, of specialiseer je vanaf jaar één meteen specifiek in HRM of Business and Languages. Opgelet: je kan niet elk traject op elke campus volgen... 

Business and languages  (diepenbeek en Heverlee) 

HRM (Diepenbeek)

Event- en Projectmanagement (heverlee)