Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment syndicaal werk graduaat:

Getuigenissen

Ik ontdekte dat ik ook in mijn werk een wezenlijk verschil kon maken voor mensen, individueel én collectief.  Ik was permanent in overleg en moest mezelf telkens opnieuw uitvinden. Want wat op de ene plek werkt, werkt ergens anders helemaal niet. In die periode begon mijn schoonbroer- ook een vakbondsafgevaardigde- over deze graduaatopleiding. Het sprak me meteen aan. Ik school me sowieso graag bij om beter te worden in wat ik doe, en bovendien kreeg ik een kans op een hoger diploma. Dat was echt een stimulans, iets wat ik voor mezelf kon bereiken.

Sven Deguise

Lees hier het volledige verhaal van Sven!

 

nog meer boeiende verhalen van onze studenten

“Het is zeker geen overbodige luxe om de opleiding te volgen. Je hebt er veel aan in je dagelijkse vakbondswerk. Het voordeel van de modulaire opleiding is dat je er die modules kan uitpikken die je interesseren en dat je de opleiding op je eigen ritme en wanneer je dat best uitkomt, kan volgen.”
“Ik vind het een fantastisch privilege om syndicale vorming te kunnen volgen. Als werknemer opleiding volgen, is heel anders dan in je jonge studententijd. Je hebt ondertussen je ervaring vanop de werkvloer waar je naar kan terugkoppelen.”

Dilia Marques