Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Buitengewoon onderwijs:

praktische info

Je kan de banaba volgen gedurende een éénjarig voltijds of tweejarig deeltijds traject.  Praktijk en theorie zijn voortdurend geïntegreerd.  Studenten die niet werkzaam zijn in het (buitengewoon) onderwijs doen wekelijks één dag (deeltijdse opleiding) of twee dagen (voltijdse opleiding) aan werkplekleren.  Om met deze banaba te kunnen starten, heb je al een bachelor- of masterdiploma of werk je in het (buitengewoon) onderwijs. 

  • Meer informatie over het studiegeld vind je online.

campus diepenbeek

In Diepenbeek hebben we een gloednieuwe campus gebouwd waar studenten en docenten samenwerken, leren en leven. Je beschikt er over een uitgebreide mediatheek met didactisch materiaal, moderne leslokalen, open leercentra en werkruimtes, sportmogelijkheden, een restaurant ...

campus heverlee

De moderne campus in Heverlee heeft verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek, een studentenrestaurant en tal van sportfaciliteiten. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus is gelegen naast het Meerdaalwoud, zodat sportieve ontspanning binnen of buiten perfect mogelijk is.

contact opnemen?

Wens je contact op te nemen met de opleiding op campus Diepenbeek? Mail naar lerarenopleiding.limburg [at] ucll.be(link sends e-mail) of bel naar 011 180 500. Volg de opleiding op Facebook

Wens je contact op te nemen met de opleiding op campus Heverlee? Mail naar ler.heverlee [at] ucll.be of bel naar 016 375 600.