Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Educatief graduaat:

contact

Diepenbeek

Heverlee

hilde.vanvuchelen [at] ucll.be
claudia.vandebeek [at] ucll.be

leen.vandermarliere [at] ucll.be
+32 (0)11 180 400  +32 (0)16 375 600

 

op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?

bezoek onze facebookpaginavolg ons op instagram

Onze campussen

Je kan deze opleiding op twee campussen volgen. Op beide locaties vind je een uitgebreide bibliotheek met didactisch materiaal, open leercentra en werkruimtes met computers, sportmogelijkheden en een studentenrestaurant of cafetaria. Onze campussen zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en auto.

campus hertogstraat in heverlee (leuven) 

Op deze moderne campus hokken studenten van de verschillende lerarenopleidingen samen. Je vindt er verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek en een studentenrestaurant. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus ligt langs het prachtige Meerdaalwoud.

Meer info

 

Campus Diepenbeek

Op deze campus, op een bruisende, groene site met andere onderwijsinstellingen en bedrijven, vinden 4.000 studenten een onderkomen. Naast toekomstige leerkrachten secundair onderwijs, vinden ook studenten van de richtingen management, technologie, welzijn hier een onderkomen. Met een centraal gelegen restaurant met een uitgebreid menu en een cafetaria kom je hier niets tekort. In de twee mediatheken vind je het didactisch materiaal dat je nodig hebt voor je opleiding.

Meer info