Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Winkelmanagement graduaat:

als winkelmanager heb je één ambitie: loyale en tevreden klanten.

Als filiaalmanager,  vestigingsmanager  of  afdelingsmanager van (online) retailbedrijven krijg je de verantwoordelijkheid over je ‘eigen winkel’: samen met je team creëer je een moderne en dynamische ‘shopbeleving’. Iedereen en alles is gericht op tevreden klanten.

Als winkelmanager zorg je voor het beste personeel en samen werk je aan een goede sfeer in de winkel. Je werkt met technische en commerciële innovaties om je omzet te optimaliseren. Je versimpelt, veraangenaamt en verbetert winkelprocessen.

verkocht?

Dan is dit voor jou de ideale opleiding. Je studieprogramma bevat alle ingrediënten om je hierop voor te bereiden: de klant, de producten, het winkelpunt, de marketing, communicatie, het team, inkoop, nieuwe media, gezonde financiën, …

en praktijkgericht!

Docenten en gastsprekers uit de retail, op stap naar de retail, leerbelevenissen in de retail (werkplekleren), het ondernemingsproject, … De retailsector wordt voor jou een vertrouwde omgeving.

verkoop je zelf!

Aan de hand van je portfolio plaats je jezelf op de meest ideale plaats in het uitstalraam als startklare professional in winkelmanagement.

je graduaatdiploma op zak!

Dan ben je klaar voor een boeiende en uitdagende job in de retail. Of om bij UCLL via een vervolgtraject een Professionele Bachelor Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting ‘Marketing’ of ‘Logistiek Management’ of het keuzetraject ‘KMO & Ondernemen’ te behalen.

 

Instappen in deze opleiding kan het hele jaar door. De studietrajectcoach bekijkt graag met jou welke OPO’s je nog kan opnemen eens het academiejaar gestart is.