Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Winkelmanagement graduaat:

Graduaat Winkelmanagement

campus programma meer info

Een dynamische shopbeleving

Winkelmanagement - onderhouden en organiseren van de winkel


Na dit graduaat sta je klaar om je eigen winkel te managen. Wat houdt dat in? Als winkelmanager zorg je voor het beste personeel en samen werk je aan een goede sfeer in de winkel. Je werkt met technische en commerciële innovaties om je omzet te optimaliseren. Kortom: je organiseert, versimpelt, veraangenaamt en verbetert winkelprocessen.

Praktijkgericht

Docenten en gastsprekers uit de retail, bedrijfsbezoeken, leermomenten gefocust op ervaring (werkplekleren), het ondernemingsproject, … De retailsector wordt voor jou een vertrouwde omgeving.

Door je ervaring via werkplekleren ben je bovendien klaar voor je verantwoordelijkheid in je toekomstige job. Je weet precies hoe je ‘eigen' winkel te runnen:  met je team creëer je een moderne en dynamische shopbeleving. Alles is gericht op tevreden klanten.

 

Bonus op jouw cv

Aan de hand van je portfolio plaats je jezelf op de meest ideale plaats in het uitstalraam als startklare professional in winkelmanagement. 

 

Wat na dit graduaat?

Dan ben je klaar voor een boeiende en uitdagende job in  (online) retailbedrijven.

  • filiaalmanager
  • vestigingsmanager 
  • afdelingsmanager

Of om bij UCLL via een vervolgtraject een Professionele Bachelor Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting ‘Marketing’ of ‘Logistiek Management’ of het keuzetraject ‘KMO & Ondernemen’ te behalen.

 

verkocht?

 

Dan is dit voor jou de ideale opleiding. Je studieprogramma bevat alle ingrediënten om je hierop voor te bereiden: de klant, de producten, het winkelpunt, de marketing, communicatie, het team, inkoop, nieuwe media, gezonde financiën, …

Instappen in deze opleiding kan het hele jaar door. De studietrajectcoach bekijkt graag met jou welke OPO’s je nog kan opnemen eens het academiejaar gestart is.