Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Toegepaste Informatica:

Opleidingsprogramma

Opleidingsfase 1

Opleidingsfase 2

Opleidingsfase 3

 

Keuzetrajecten

Hiermee kan je vanaf de tweede opleidingsfase jouw studietraject een eigen kleurtje geven. Kies bij de start van de tweede fase het keuzetraject dat je het meeste aanspreekt of het beste aansluit bij jouw profiel.

Profiel keuzetrajecten

Softwareontwikkeling

Je krijgt maar niet genoeg van programmeren? Je wil leren welke frameworks er zoal bestaan om je webprojecten een boost te geven? Je wil ontdekken hoe je aan een applicatie begint die online en wereldwijd gebruikt zal worden? Je moet en zal het fijne weten van rendering en alles wat erbij komt kijken? Twijfel niet, dit is voor jou.

Systemen & Netwerken

Voor wie wil weten hoe het Internet nu echt werkt, hoe Netflix je favoriete film en series tot bij je thuis krijgt, hoe het zoekveld van Google een interface is voor een miljoen servers. Aan de hand van praktische voorbeelden maak je kennis met allerhande technologieën en bekijken we hoe je taken kan automatiseren. Zowel typische thuisnetwerken als netwerken van grote bedrijven komen aan bod. Ook beveiliging krijgt de nodige aandacht. Je bekijkt onder andere hoe aanvallen in zijn werk gaan en hoe je je hiertegen kan wapenen.

Business Solutions

Voor wie af en toe denkt dat de managementopleidingen toch ook iets hebben maar het mag meer, breder, technischer. Voor wie meer interesse heeft in het achterliggende proces en bedrijf, dan enkel de technische aspecten van het programma, voor de sociale IT’er, niet wereldvreemd en die geen schrik heeft van een goed gesprek met klanten.

Programma keuzetrajecten OF2 & OF3

 

Bekijk het studieprogramma in meer detail:

Studieprogramma in detail