Overslaan en naar de inhoud gaan

word manager van je carrière

De bachelor Office Management bezorgt je een brede basis die je vanaf de eerste opleidingsfase aanvult met een afstudeerrichting of keuzetraject. Zo geef je zelf kleur aan je studies volgens jouw passies. Bij hogeschool UCLL gaan we voor praktijkgerichte opleidingen, die we in nauwe samenwerking met de bedrijfswereld vormgeven.

Doorheen je studie geniet je van een sterke begeleiding en ga je aan de slag in kleine klasgroepen, waar je samen en van elkaar leert. Zo groei je ook als persoon. Het is geen toeval dat de studenten van de bachelor Office Management snel een job vinden. Bij ons ga je een fascinerende periode tegemoet waarin vakkennis en passie voorop staan!

6 redenen om deze opleiding te kiezen
 


 

Je krijgt een sterke begeleiding en hebt direct en persoonlijk contact met je docenten en met je coaches.

Je kiest volgens jouw interesses en talenten zelf het traject dat het best bij je past en je stuurt bij tijdens de rit.

Je leert jezelf kennen, je groeit als persoon en je wordt een echte Moving Mind. Je werkt aan alle vaardigheden en "soft skills" die daarbij horen.

 

Je voelt je thuis op de campus en studeert in Leuven of Hasselt, twee bruisende studentensteden.

Je komt over de grenzen  in contact met andere culturen, dankzij een brede waaier aan internationale activiteiten.

Je opleiding is praktijkgericht, is mee met de laatste trends en stoomt je klaar voor succes op de arbeidsmarkt of voor verder studeren.

kies jouw specialisatie

Binnen de bachelor Office Management kan je vanaf de eerste opleidingsfase kiezen tussen volgende  afstudeerrichtingen en/of keuzetrajecten:
 

raster_btai.png  raster_bal raster_websitekopie.png

raster_keuzetraject_epm.png   raster_keuzetraject_hrm.png

met een sterk diploma naar de arbeidsmarkt

Je studeert af als een dynamische professional, helemaal klaar voor de arbeidsmarkt. Nog niet uitgeleerd? Er zijn per afstudeertraject talloze mogelijkheden voor wie verder wil studeren, zowel bij hogeschool UCLL als aan de universiteit. De werkgevers, die kennen de kwaliteit van de UCLL-diploma’s Office management maar al te goed: