Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Office management:

Wil je in februari 2020 starten bij deze managementopleiding?

campus diepenbeek

Contacteer ons best meteen per mail.

managementlimburg@ucll.be

 

campus proximus heverlee

Neem best meteen onze tipspagina door voor een vlotte start in februari 2020.

hoe starten in februari?

word manager van je carrière

De bachelor Office Management bezorgt je een brede basis die je vanaf de eerste opleidingsfase aanvult met een afstudeerrichting of keuzetraject. Zo geef je zelf kleur aan je studies volgens jouw passies. Bij hogeschool UCLL gaan we voor praktijkgerichte opleidingen, die we in nauwe samenwerking met de bedrijfswereld vormgeven.

Doorheen je studie geniet je van een sterke begeleiding en ga je aan de slag in kleine klassengroepen, waar je samen en van elkaar leert. Zo groei je ook als persoon. Het is geen toeval dat de studenten van de bachelor Office Management snel een job vinden. Bij ons ga je een fascinerende periode tegemoet waarin vakkennis en passie voorop staan! 

kies jouw specialisatie

Binnen de bachelor Office Management kan je vanaf de eerste opleidingsfase kiezen tussen volgende  afstudeerrichtingen en/of keuzetrajecten

raster_btai.png  raster_bal raster_websitekopie.png

raster_keuzetraject_epm.png   raster_keuzetraject_hrm.png

onze aanpak, jouw succes


•    Een praktijkgerichte opleiding in nauwe samenwerking met de bedrijfswereld
•    Keuzes volgens jouw interesses en talenten
•    Sterke begeleiding en kleine klasgroepen doorheen je studie
•    Een brede waaier aan kansen om internationale ervaring op te doen
•    Een diploma met veel werkzekerheid en een breed scala aan voortgezette studies
•    Je wordt een Moving Mind,  die ideeën in beweging brengt en over grenzen kijkt. Je krijgt niet enkel een degelijke voorbereiding op werken en verder studeren in de wereld van morgen, maar bouwt ook de nodige kennis en passie op om ook als persoon heel hard te groeien. En uiteraard word je gecoacht door studiebegeleiders en medestudenten.  

met een sterk diploma naar de arbeidsmarkt 

  • 95% van de pas-afgestudeerden in de richting Office Management heeft binnen de 6 maanden een job gevonden 
  • 35% van de afgestudeerden studeert nog verder 
Je studeert af als een dynamische professional, helemaal klaar voor de arbeidsmarkt. Nog niet uitgeleerd? Er zijn per afstudeertraject talloze mogelijkheden voor wie verder wil studeren, zowel bij hogeschool UCLL als aan de universiteit. 

Een blik achter de schermen

waarom kiezen voor Office Management aan UCLL

Je proeft van de wereld 

Bij Hogeschool UCLL weten we hoe waardevol buitenlandse ervaringen zijn en bieden we onze studenten volop internationale kansen. Zo kan je deelnemen aan internationale weken, stage lopen in het buitenland of als uitwisselingstudent de wereld ontdekken. Onze studenten waaieren uit over heel Europa en ver daarbuiten. Het is ook mogelijk om een Vlaams en ene Waals diploma te behalen in Brussel of Luik. 

trajecten op maat van jouw passies 

Vanuit een brede, praktische opleiding die je klaarstoomt voor een carrière in de bedrijfswereld, kies je voor de afstudeerrichting en het keuzetraject dat helemaal bij jou past. Ben je een geboren vertaler of projectmanager? Of liggen je interesses meer bij human resources of de welzijns- en zorgsector?

een nauwe samenwerking met de bedrijfswereld

Het is geen toeval dat onze campussen dichtbij de meest innovatieve bedrijven van de regio gelegen zijn. Hogeschool UCLL werkt nauw samen met de bedrijfswereld om jou een praktische, hands-on opleiding te geven. Tijdens je studies doe je al tonnen praktijkervaring op zodat je alvast kan proeven van het leven na je studies en met een fikse dosis zelfvertrouwen aan je carrière begint.