Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Office management:

Innovatief onderwijs

#moving minds

Bij Hogeschool UCLL zetten we graag  mensen en ideeën in beweging. Als student krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen, onder meer door zelf projecten vorm te geven. Onze studenten kijken met een open geest naar de toekomst en leren om overal mogelijkheden te zien om de Moving Minds-vibe te verspreiden. 

 

ucll op pukkelpop 

Elk jaar slaan studenten van verschillende richtingen de handen in elkaar om de grote UCLL-stand op PKP in te vullen met baanbrekende projecten. 

Studente office management coördineert UCLL-projecten op de PKP-wei

“Nooit gedacht dat er zoveel komt bij kijken.” Alysia-Lara Kitir, studente Office Management, coördineert de UCLL-projecten waarmee de hogeschool dit jaar naar de weide van Kiewit trekt. Het wordt een goede traditie dat Pukkelpop en de hogeschool de handen in elkaar slaan om een aantal projecten rond duurzaamheid op te zetten.

Lees het artikel uit ons Moving Minds Magazine

Bekijk hier meer ucll-projecten op pkp

 

Een Vlaamse klassieker heruitgevonden

Zes jonge vrouwen uit de opleiding Office Management - optie Event- en Projectmanagement hadden een idee en zouden dit koste wat kost realiseren. Ze wilden een eigenzinnige versie van de Belgische lekkernij ‘cuberdon’ op de markt brengen. Een versie die weliswaar nog niet bestond. En waar dus eerst nog een nieuwe productielijn voor opgezet moest worden.

Lees het artikel uit ons Moving Minds Magazine