Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Organisatie en Management:

Innovatief onderwijs

#movingminds

Bij Hogeschool UCLL zetten we graag  mensen en ideeën in beweging. Als student krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen, onder meer door zelf projecten vorm te geven. Onze studenten kijken met een open geest naar de toekomst en leren om overal mogelijkheden te zien om de Moving Minds-vibe te verspreiden. 

 

ucll op pukkelpop 

Coronatijden veranderen heel wat, maar we kijken allemaal opnieuw uit naar een  straffe festivalzomer na corona. Jij als  student Office Management zal dat enthousiasme wellicht dubbel en dik delen:   jaar slaan studenten van verschillende richtingen de handen in elkaar om de grote UCLL-stand op PKP in te vullen met baanbrekende projecten. 

“Nooit gedacht dat er zoveel komt bij kijken.” Alysia-Lara Kitir, studente Office Management, coördineert de UCLL-projecten waarmee de hogeschool dit jaar naar de weide van Kiewit trekt. Het wordt een goede traditie dat Pukkelpop en de hogeschool de handen in elkaar slaan om een aantal projecten rond duurzaamheid op te zetten.

 

 

Lees het artikel uit ons Moving Minds Magazine

Bekijk hier meer ucll-projecten op pkp

 

Een Vlaamse klassieker heruitgevonden

Zes jonge vrouwen uit de opleiding Office Management - optie Event- en Projectmanagement hadden een idee en zouden dit koste wat kost realiseren. Ze wilden een eigenzinnige versie van de Belgische lekkernij ‘cuberdon’ op de markt brengen. Een versie die weliswaar nog niet bestond. En waar dus eerst nog een nieuwe productielijn voor opgezet moest worden.

 

Lees het artikel uit ons Moving Minds Magazine

 

samenwerking And& 

 

70 van onze studenten werkten  mee aan de 2021-editie van het and&-festival in Leuven(link is external). Een welkome afwisseling tussen de online lessen door én een unieke kans om in de praktijk te ontdekken hoe wendbaar de eventsector is. De studenten kregen zo ook een unieke inkijk krijgen achter de schermen.

Robbe Herremans, tweedejaarsstudent

“Mensen denken misschien dat de eventsector in deze tijden volledig stilstaat, maar wij weten wel beter. Dankzij onze opleiding beseffen we dat de eventsector zichzelf telkens weer heruitvindt. And& is daar het perfecte voorbeeld van

Toon Roebben, vrijwilligerscoordinator and&

“Het was voor ons op voorhand moeilijk in te schatten hoe de mix tussen het online en fysiek event zou werken. Net daarom is het geweldig dat we op deze studenten kunnen rekenen. Ze vormen de perfecte aanvulling voor ons vaste team medewerkers”,