Overslaan en naar de inhoud gaan

lERARENOPLEIDING IN DIEST
 

LERAAR KLEUTERONDERWIJS WORDEN

  Heb je een diploma secundair onderwijs? Dan kan je een educatieve bachelor kleuteronderwijs behalen in 3 jaar in het dagonderwijs in Diest.  Lees meer.

  Heb je een bachelor- of masterdiploma? Dan kan je  via een verkort  dagtraject leraar kleuteronderwijs  worden in Diest in 2 jaar. Heb je een diploma hoger onderwijs en een onderwijsbevoegdheid? Dan kan je op één jaar tijd het diploma kleuteronderwijzer behalen. Lees meer of   contacteer een trajectcoach.

 

leraar LAGER onderwijs worden

  Heb je een diploma secundair onderwijs? Dan kan je een educatieve bachelor lager onderwijs behalen in 3 jaar in het dagonderwijs in Diest.  Lees meer.

 Na een bachelor- of masterdiploma kan je  in Diest een verkorte bachelor lager onderwijs behalen in dagonderwijs in 2 jaar.  Heb je al een diploma kleuteronderwijs, dan verkort je traject tot 1 jaar.  Lees meer of  contacteer een trajectcoach.

 

 

Alle lessen bevatten nuttige informatie waarmee je ook daadwerkelijk aan de slag kan. Je krijgt voldoende tijd om stage voor te bereiden, en de docenten coachen en begeleiden je van dichtbij zowel bij de stages als bij de lessen.” 

Xante Schoovaerts, student