Overslaan en naar de inhoud gaan

lerARENOPLEIDING IN HEVERLEE
 

lERAAR KLEUTERONDERWIJS WORDEN

  Heb je een diploma secundair onderwijs? Dan kan je een educatieve bachelor kleuteronderwijs behalen in 3 jaar in het dagonderwijs in Heverlee.  Lees meer.

  Heb je een bachelor- of masterdiploma? Dan kan je  via een verkort  dagtraject leraar kleuteronderwijs  worden in Heverlee dankzij eventuele vrijstellingen. Contacteer een trajectcoach.

 Heb je een bachelor- of masterdiploma? Dan kan je leraar kleuteronderwijs worden via een blended opleiding in Heverlee. Je volgt 1 avond per week en 1 volledige dag per week les. Het traject bestaat uit een combinatie van afstandsleren, coaching, zelfstudie, les volgen, digitale studievormen en leren op de werkvloer. Hiermee is de combinatie met een gezin en/of een deeltijdse job haalbaar.  Zo kan je leraar kleuteronderwijs worden in 2 à 3 jaar.  Als je al een bachelor onderwijs of specifieke lerarenopleiding hebt behaald, dan kan je je traject verkorten tot  1 à 1.5 jaar. Lees meer  of contacteer een trajectcoach

 

leraar LAGER onderwijs worden

  Heb je een diploma secundair onderwijs? Dan kan je een educatieve bachelor lager onderwijs behalen in 3 jaar in het dagonderwijs in Heverlee.  Lees meer.

  Heb je een bachelor- of masterdiploma? Dan kan je  via een verkort  dagtraject leraar lager onderwijs worden in Diest, Heverlee of Diepenbeek  dankzij eventuele vrijstellingen. Contacteer een trajectcoach.

 Heb je een bachelor- of masterdiploma? Dan kan je een flexibel traject in Heverlee (FLLLEX)  starten om leraar lager onderwijs te worden. Je volgt dinsdagavond, woensdagmiddag, woensdagavond en zaterdagochtend les. Deze avond- en weekendopleiding kan je combineren met een job in of buiten het onderwijs. Afhankelijk van je jobinvulling adviseren we je een spreiding van het programma. Studenten met een bachelor/masterdiploma zonder onderwijsbevoegdheid, volgen een studietraject van 2 jaar. Met een bachelor/masterdiploma met onderwijsbevoegdheid in het kleuteronderwijs, volg je een opleiding van 1 jaar. Met een bachelor/masterdiploma met onderwijsbevoegdheid in het secundair onderwijs, volg je een studietraject van 1,5 jaar.  Lees meer  of contacteer een trajectcoach.

 

leraar SECUNDAIR onderwijs worden

  Heb je een diploma secundair onderwijs? Dan kan je een educatieve bachelor secundair onderwijs behalen in 3 jaar in het dagonderwijs in Heverlee.  Lees meer of contacteer een trajectcoach.

  Ben je loodgieter, bakker, kapper, schrijnwerker of heb je een ander beroep? Heb je een getuigschrift of diploma secundair onderwijs en/of een graduaatsdiploma. En heb je minimum 3 jaar relevante werkervaring? Dan kan je dankzij een educatief graduaat in Heverlee. vanuit je werkervaringen leraar worden in het technisch of beroepssecundair onderwijs. Dat kan in dagonderwijs op 1.5 jaar of in avondonderwijs op 3 jaar. Lees meer  of contacteer een trajectcoach.

  Heb je een bachelor- of masterdiploma? Dan kan je via de verkorte educatieve bachelor Secundair Onderwijs (VEB) in Heverlee na 1 jaar dagonderwijs of 2 jaar avondonderwijs les geven in de vakken op basis van je vooropleiding. Hiermee behaal je je pedagogische bekwaamheid, voorheen gekend als de specifieke lerarenopleiding of D-cursus. Lees meer of  contacteer een trajectcoach.

 Heb je een bachelor- of masterdiploma met onderwijsbevoegdheid, dan kan je  in 1 jaar 1 (extra) onderwijsbevoegdheid behalen in dagonderwijs, of 2 onderwijsvakken in 2 jaar dagonderwijs in HeverleeContacteer een trajectcoach.

 

 

“De persoonlijke aanpak van de lectoren, de praktijkdagen en de stagebegeleiding zijn geweldig. De grote hoeveelheid leerkansen die aangeboden worden vanaf het eerste jaar maken de UCLL lerarenopleiding een echte aanrader voor zij die hun passie voor een vak willen delen met kinderen en jongeren.”

Thomas Pex, oud-student