Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Accountancy-Fiscaliteit:

De opleiding Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Accountancy-fiscaliteit, geeft je een brede bedrijfseconomische basis. Bovendien word je een specialist in boekhouden, fiscaliteit en financiën.

Ben je graag bezig met cijfers en berekeningen? Hou je van boekhouden en exact werken? Wil je het bedrijfsleven beter leren kennen? Wil je graag onderzoeken of een onderneming gezond is en wil je ook nog het fijne weten over diverse fiscale aangiftes? Dan is Accountancy-fiscaliteit jouw opleiding.

Volg aan UC Leuven-Limburg deze boeiende opleiding, je krijgt er een degelijke theoretische basis waar praktijk nooit veraf is. Via cases, business games, bedrijfsbezoeken, lezingen  en je interessante stage leer je de bedrijfswereld kennen.

Accountancy-fiscaliteit is een gegeerd diploma. Na onze bacheloropleiding ben je dan ook nagenoeg zeker van een job als medewerker in de boekhoudafdeling van bedrijven of als medewerker  in accountants- of fiscale kantoren, overheidsbedrijven, banken... Zelfstandig een onderneming starten behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Jouw werkterrein: kleine en grote ondernemingen, financiële instellingen, de overheid, accountantskantoren, fiduciaires enzovoort.

Je kan na het behalen van diploma je kennisdomein verbreden via een verkorte Bachelor in het financie-en verzekeringswezen. Je bent als bachelor Accountancy - Fiscaliteit uitstekend voorbereid op het verwerven van de wettelijk beschermde titels van accountant, belastingconsulent (IAB), erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist (BIBF). Onze opleiding is namelijk erkend door de betrokken beroepsorganisaties.
Een extra opleiding aan UC Leuven (postgraduaat fiscaliteit) of aan UC Limburg (banaba Boekhoudkundige en fiscale expertise) kan je hiertoe nog een extra steuntje in de rug geven. De banaba-opleiding in Limburg leidt tot een volledige vrijstelling voor het ingangsexamen van het IAB.
Bovendien biedt onze opleiding je ook een ideale  voorbereiding op verschillende schakelprogramma’s  voor het behalen van tal van masterdiploma’s.

Je kan deze opleiding ook op je eigen tempo in avondonderwijs volgen.