Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Financie- en verzekeringswezen:

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting financie- en verzekeringswezen aan UC Leuven-Limburg, is een opleiding erkend door FSMA (Financial Services and Markets Authority). Hiermee voldoe je aan alle wettelijke vereisten om aan de slag te gaan als bemiddelaar voor financiële en verzekeringsproducten.

De bank- en verzekeringssector is de motor van de economie en de welvaart. We hebben meer dan ooit gespecialiseerde mensen nodig in financiële en verzekeringsproducten. Deze opleiding is de perfecte voorbereiding. De vraag naar mensen met dit diploma is veel groter dan het aantal afgestudeerden. Ook gediplomeerden zonder werkervaring vinden onmiddellijk werk.

Heb je zin in een commerciële, financiële of administratieve job binnen de financiële en verzekeringswereld? Ben je graag met geld bezig? Wil je graag mensen helpen bij hun financiële en verzekeringsvragen? Dan is deze opleiding de ideale springplank!

Je opleiding nog meer afstemmen op je eigen interesses: het kan, dankzij onze keuzetrajecten. Naast het traject met extra financiële en verzekeringsvakken kun je ook kiezen voor een basispakket marketing of rechtspraktijk. Welke keuze je ook maakt, de praktijk is nooit veraf. Via cases, business games, bedrijfsbezoeken en ons congres leer je de bedrijfswereld kennen.

Je opleiding Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting financie- en verzekeringswezen achter de rug? Dan ga je in de bank- en verzekeringssector aan de slag als makelaar, agent of dossierbeheerder, of je bekleedt een functie als commercieel medewerker: je adviseert klanten bij hun beleggingen, kredieten of verzekeringen.