Management: vervolgopleidingen | UCLL

Opties na je eerste opleiding

Wat je ook al gestudeerd hebt, en welke richting je ook uit wil, er zit bij onze managementopleidingen zeker een optie bij die aansluit bij jouw verwachtingen. Met een blik op de toekomst en je voeten in de praktijk!

Ontdek het overzicht en scroll door jouw opties!

Overzicht

Banaba's

Droom je van een carrière in Management of je eigen Start-up? In één academiejaar kan je je algemene management skills aanscherpen én je meteen specialiseren in een van de 9 keuzetrajecten. 

Ontdek hier de Banaba-opleidingen van Management! Met uitzondering van de Banaba Boekhoudkundige en fiscale expertise, zijn de onderstaande opties keuzetrajecten van onze Banaba Advanced Business Management!

Postgraduaten

Een postgraduaat is een opleiding van minstens 20 studiepunten ingericht door hogescholen en universiteiten. Deze postgraduaten volgen op een bachelor- of masteropleiding. Sommige postgraduaten staan ook open voor houders van een graduaat. Slaag je in de eindevaluatie, dan ontvang je een getuigschrift van postgraduaat.

Bedoeling van een postgraduaat is verdere professionele vorming en meestal een verdieping of specialisatie van je reeds verworven competenties. Je hoeft er geen leerkrediet voor in te zetten.

Vaak wordt een postgraduaat gevolgd in combinatie met een job. Daarom worden de meeste postgraduaten ’s avonds georganiseerd of worden de lessen gespreid over een beperkt aantal dagen per week. Bepaalde postgraduaten kunnen ook online gevolgd worden. 

Microcredential en navormingen

Een microcredential of microdegree (in afstandsonderwijs) is een afgebakend, kleiner geheel van vakken dat kadert binnen een professionele bacheloropleiding. Het laat je toe om je te verdiepen in bepaalde kennis en vaardigheden die je ook meteen op de werkvloer kan inzetten. Of je kan het als een opstap zien om in een latere fase de volledige professionele bachelor te halen.

Werken en studeren

Interesse in een driejarig traject waarbij je een diploma professionele bachelor kan behalen? Ook dat kan, met onze speciale trajecten. Ontdek de opties: