Overslaan en naar de inhoud gaan

Verder studeren na je bachelor 

Je hebt je bachelor kleuteronderwijs op zak, maar bent nog niet uitgestudeerd? Dan kan je aan onze hogeschool meteen doorstromen naar een banaba of postgraduaat.

Onze bachelor-na-bachelors (banaba's) 

Ik ben heel blij dat ik deze extra opleiding gedaan heb. Tijdens de stages deed ik veel ervaring op. Binnen de Banaba Buitengewoon Onderwijs heb ik anders leren kijken naar de kinderen in de klas. Ik heb geleerd dichter naar de kinderen toe te groeien en nog meer te weten te komen over hun verbale  en non-verbale behoeften.

Esther Verbeeck

Onze postgraduaten

Je kan ook opteren voor een van onze postgraduaten

MEER OPTIES

Of wat dacht je van een lesbevoegdheid voor één onderwijsvak in het secundair onderwijs  of een volwaardig bachelordiploma in het lager onderwijs? Er zijn veel mogelijkheden. Stippel een andere route uit in avond- of weekendonderwijs, deel- of voltijds. Met de stevige basis die je mee hebt, kan je werkelijk alle kanten uit!

Met een bachelordiploma kan je ook starten aan universitaire studies. Na het volgen van een schakelprogramma kan je bijvoorbeeld een master in de educatieve studies of een master in de pedagogische wetenschappen behalen. 

ONZE Vervolgopleidingen