Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bedrijfsmanagement:

Een opleiding met vele gezichten

De opleiding bedrijfsmanagement bezorgt je een brede bedrijfseconomische basis die je aanvult met een afstudeerrichting of keuzetraject naar keuze. Zo kleur je zelf je studies in volgens jouw interesses en talenten. Bij hogeschool UCLL kan je rekenen op een praktijkgerichte opleiding, die we in nauwe samenwerking met de bedrijfswereld vormgeven.

Doorheen je studie geniet je van een sterke begeleiding en ga je aan de slag in kleine klassengroepen, waar je samen en van elkaar leert. Zo groei je ook als persoon. Het is geen toeval dat de studenten van de bachelor bedrijfsmanagement snel een job vinden. Bij ons ga je een fascinerende periode tegemoet waarin vakkennis en passie voorop staan! 

Kies jouw afstudeerrichting

raster_bm_af.png raster_bm_financievw.png raster_bm_logistiek_management.png

raster_bm_marketing.png raster_bm_rechtspraktijk.png raster_bm_kmo.png

onze aanpak, jouw succes 

  • Een praktijkgerichte opleiding in nauwe samenwerking met de bedrijfswereld 
  • Keuzes volgens jouw interesses en talenten 
  • Sterke begeleiding en kleine klasgroepen doorheen je studie 
  • Een brede waaier aan kansen om internationale ervaring op te doen 
  • Een diploma met veel werkzekerheid en een breed scala aan voortgezette studies 
  • Je wordt een Moving Mind,  die ideeën in beweging brengt en over grenzen kijkt. Je krijgt niet enkel een degelijke voorbereiding op werken en verder studeren in de wereld van morgen, maar bouwt ook de nodige kennis en passie op om ook als persoon heel hard te groeien. En uiteraard word je gecoacht door studiebegeleiders en medestudenten.  
     

 

met een sterk diploma naar de arbeidsmarkt 

  • 95% van de pas-afgestudeerden in de richting bedrijfsmanagement heeft binnen de 6 maanden een job gevonden 
  • 65% van de afgestudeerden studeert nog verder 

Je studeert af als een dynamische professional, helemaal klaar voor de arbeidsmarkt. Nog niet uitgeleerd? Er zijn per afstudeertraject talloze mogelijkheden voor wie verder wil studeren, zowel bij hogeschool UCLL als aan de universiteit. 

 

een Blik achter de schermen

UCLL Bedrijfsmanagement op social media

waarom kiezen voor bedrijfsmanagement op de ucll 

je Geeft zelf kleur aan je opleiding 

Geef zelf kleur aan je opleiding volgens jouw interesses en talenten. Je kiest niet enkel in het eerste jaar uit een van de afstudeerrichtingen, maar specialiseert je in een latere opleidingsfase  verder in een van de keuzetrajecten. 

je opleiding is Relevant en uitdagend 

Onze docenten zijn steeds mee met de laatste ontwikkelingen en bieden je een brede kijk op de bedrijfswereld. Onze opleidingen bevatten altijd een goede dosis praktijk om je voor te bereiden op je eerste job. 

We helpen je om het beste uit jezelf te halen 

Bij hogeschool UCLL focussen we niet enkel op inhoudelijke kennis, maar stimuleren we je ook om te groeien in je toekomstige rol. Zo zetten we binnen de bachelor bedrijfsmanagement sterk in op communicatie- en managementskills.