Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 233 resultaten

Biochemie

Bachelor

Als student krijg je eerst een wetenschappelijke basis en een verscheidenheid aan chemische opleidingsonderdelen. Daarna verdiep je je in de afstudeerrichting Biochemie in verschillende chemische aspecten van het leven. Zowel op het niveau van moleculen als op het niveau van een organisme. Je krijgt veelgebruikte analytische en biotechnologische technieken aangeleerd.

Milieuzorg

Bachelor

Als student krijg je eerst een wetenschappelijke basis en een verscheidenheid aan chemische opleidingsonderdelen. Daarna verdiep je je kennis in de Afstudeerrichting milieuzorg omtrent milieuverontreiniging, het meten en analyseren ervan en de mogelijkheden voor de remediëring of het voorkomen van milieuvervuiling. Uiteraard ben je op de hoogte van de huidige milieuwetgeving.

Procestechnologie

Bachelor

Als student krijg je eerst een wetenschappelijke basis en een verscheidenheid aan chemische opleidingsonderdelen. Daarna verdiep je je in de afstudeerrichting Procestechnologie, in bijkomende chemische en fysische aspecten van een industrieel productieproces. Geautomatiseerde systemen worden in deze afstudeerrichting uitvoerig behandeld.

Kleuteronderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in het kleuteronderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding kleuteronderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Lager Onderwijs (Werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in  lager onderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding  lager onderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Secundair Onderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Ben je al aan het werk, maar wil je je heroriënteren en leraar worden? Heb je vroeger niet de kans gekregen of genomen om verder te studeren, maar nu wil je wel gaan voor een bachelordiploma leraar secundair onderwijs? Ben je al leraar, maar wil je ook leraar worden voor een ander onderwijsniveau of vak? Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Bachelor-na-bachelor Advanced business management

Banaba
Verder studeren

Met de Banaba Advanced business management kun je je managementkennis aanscherpen en je tegelijkertijd specialiseren in 1 van de 8 praktijkgerichte keuzetrajecten.

Alle lessen worden gegeven door gastdocenten die elke dag in het bedrijfsleven actief zijn en hun vakkennis in interactieve lessen met je delen. Zo verwerf je praktijkkennis die van onschatbare waarde is.

Navorming voor leraren

Navorming

Een ruim aanbod van navormingen voor leraren en schoolteams binnen de regio Limburg en Vlaams-Brabant. Docenten en expertisecellen delen hun kennis en creëren een wisselwerking tussen individuen, teams en organisaties. Het aanbod richt zich op actuele relevante thema's binnen het onderwijsveld zoals STEM, M-decreet,  differentiatie, innovatieve schoolontwikkeling, ...

Postgraduaat Vastgoed

Postgraduaat
Verder studeren

De vastgoedsector is uitgegroeid tot een vaste waarde in het economische landschap. Het is een boeiende sector die permanent in beweging is. Vastgoed wint aan populariteit: enerzijds kunnen we in Vlaanderen de spreekwoordelijke baksteen in de maag niet ontkennen, anderzijds stelt onze complexe samenleving hoge eisen aan de vastgoedmakelaar.

1-10 van 233 resultaten
>