Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 223 resultaten

Bachelor-na-bachelor oncologie

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Je wil kankerpatiënten op een intensieve manier verzorgen en begeleiden. Je wil op de hoogte zijn van de mogelijke behandelingen en mogelijke nevenwerkingen. Je informeert, observeert en stimuleert de patiënten voor, tijdens en na de behandeling. Je wil veerkrachtig zijn, want je gaat om met de emoties van patiënten en naasten. Of voel je de noodzaak om je zorg te toetsen en te verdiepen? Dan is deze gespecialiseerde opleiding in oncologische zorg iets voor jou.

Praktische info

Datum

7 juni 2016

Locatie

Campus LiZa, Schiepse Bos 5, 3600 Genk

Prijs

30€

Bijkomende inlichtingen via tom.tuerlinckx@ucll.be of telefonisch op het nummer 011/ 180 600

Biochemie

Bachelor

Als student krijg je eerst een wetenschappelijke basis en een verscheidenheid aan chemische opleidingsonderdelen. Daarna verdiep je je in de afstudeerrichting Biochemie in verschillende chemische aspecten van het leven. Zowel op het niveau van moleculen als op het niveau van een organisme. Je krijgt veelgebruikte analytische en biotechnologische technieken aangeleerd.

Milieuzorg

Bachelor

Als student krijg je eerst een wetenschappelijke basis en een verscheidenheid aan chemische opleidingsonderdelen. Daarna verdiep je je kennis in de Afstudeerrichting milieuzorg omtrent milieuverontreiniging, het meten en analyseren ervan en de mogelijkheden voor de remediëring of het voorkomen van milieuvervuiling. Uiteraard ben je op de hoogte van de huidige milieuwetgeving.

Procestechnologie

Bachelor

Als student krijg je eerst een wetenschappelijke basis en een verscheidenheid aan chemische opleidingsonderdelen. Daarna verdiep je je in de afstudeerrichting Procestechnologie, in bijkomende chemische en fysische aspecten van een industrieel productieproces. Geautomatiseerde systemen worden in deze afstudeerrichting uitvoerig behandeld.

Kleuteronderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in het kleuteronderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding kleuteronderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Lager Onderwijs (Werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in  lager onderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding  lager onderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Secundair Onderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Ben je al aan het werk, maar wil je je heroriënteren en leraar worden? Heb je vroeger niet de kans gekregen of genomen om verder te studeren, maar nu wil je wel gaan voor een bachelordiploma leraar secundair onderwijs? Ben je al leraar, maar wil je ook leraar worden voor een ander onderwijsniveau of vak? Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Bachelor-na-Bachelor Zorgverbreding en Remediërend Leren

Banaba
Werken en studeren
Verder studeren

Zorgcoördinatie en leerlingenbegeleiding
Deze bachelor-na-bacheloropleiding voor leerkrachten of zorgbegeleiders helpt je de zorg in de school te optimaliseren: van basiszorg voor iedereen tot uitbreiding van zorg voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften.

1-10 van 223 resultaten
>