Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 170 resultaten

Kleuteronderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in het kleuteronderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding kleuteronderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Lager Onderwijs (Werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in  lager onderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding  lager onderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Secundair Onderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Ben je al aan het werk, maar wil je je heroriënteren en leraar worden? Heb je vroeger niet de kans gekregen of genomen om verder te studeren, maar nu wil je wel gaan voor een bachelordiploma leraar secundair onderwijs? Ben je al leraar, maar wil je ook leraar worden voor een ander onderwijsniveau of vak? Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Postgraduaat Ervaringsgerichte zorgbegeleiding in de kleuterschool

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

Leraars en zorgbegeleiders streven naar een zo goed mogelijke zorgbegeleiding, maar stellen zich heel wat vragen: “Ben ik goed bezig?”, “Hoe doen anderen het?”, “Hoe kan ik kinderen beter leren begrijpen?”, “Denk ik voldoende vanuit het totale kind en zijn context?”, “Hoe kan ik de klas op hun noden afstemmen?”, “Hoe kan ik mijn collega’s meenemen en begeleiden?”, “Realiseer ik de ervaringsgerichte visie op zorg?”

Postgraduaat Business analyse

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

Heb je interesse en vaardigheden in IT en/of Bedrijfsmanagement? En wil je je specialiseren in het domein van Business Analyse? Kies dan voor het postgraduaat Business analyse en ga de uitdaging aan!

Navorming voor leraren

Navorming

Een ruim aanbod van navormingen voor leraren en schoolteams binnen de regio Limburg en Vlaams-Brabant. Docenten en expertisecellen delen hun kennis en creëren een wisselwerking tussen individuen, teams en organisaties. Het aanbod richt zich op actuele relevante thema's binnen het onderwijsveld zoals STEM, M-decreet,  differentiatie, innovatieve schoolontwikkeling, ...

Postgraduaat Palliatieve Zorg

Postgraduaat
Verder studeren

Zorgen voor palliatieve patiënten is mensen nabij zijn in een zeer intieme en kwetsbare periode aan het einde van het leven. Het betekent omgaan met lichamelijke ongemakken van patiënten, met intense gevoelens, naastbestaanden en existentiële vragen. Het betekent ook voelen wat de impact hiervan is op jezelf en wie je bent als zorgverlener in palliatieve zorg.

Postgraduaat Bemiddeling in familiezaken

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren
,

Samenleven brengt conflicten met zich mee die gelukkig meestal door de betrokkenen zelf opgelost kunnen worden. Soms is de situatie echter zo complex of pijnlijk dat de betrokkenen er zelf niet uitkomen. Een (professionele) bemiddelaar kan dan een helpende rol opnemen.
 

Referentiepersoon Ethiek

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

De vorming Referentiepersoon ethiek heeft tot doel zorgverstrekkers met interesse voor ethische probleemgebieden in hun werkveld, te vormen en te versterken in hun kritisch denkproces. Ethische problemen ter sprake brengen, vraagt moed, denkkaders en ‘een taal’. Naast het aanleren van filosofische denkkaders, basisbegrippen ethiek, het leren omgaan met een ethisch stappenplan, worden de cursisten gevormd in communicatievaardigheden vanuit ethische denkkaders.

Bachelor-na-bachelor intensieve zorg en spoedgevallenzorg

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Ben je bachelor in de verpleegkunde en heb je interesse in de acute sector van de gezondheidszorg? Heb je interesse in de combinatie van verpleegkunde en de technische en elektronische ondersteuning van de bewaking, behandeling en zorg? Dan is deze opleiding iets voor jou.
Met dit diploma verwerf je als verpleegkundige een bijzondere beroepstitel. Je wordt verpleegkundige gespecialiseerd in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg.

1-10 van 170 resultaten
>