Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 167 resultaten

Frans voor hulpverleners

Navorming

In deze vorming ligt het accent niet op het perfecte Frans, maar wel op het in gesprek durven gaan in het Frans. De hulp- en/of dienstverlener wordt weerbaarder in Franstalige gesprekken en durft vol vertrouwen een empathisch, professioneel en efficiënt contact leggen met een Franstalige gesprekspartner.

Er wordt gewerkt met concrete voorbeelden en videofragmenten van gesprekken, waarbij er vooral oog is voor sleutelzinnen, basiswoordenschat en non-verbale communicatie.

De focus ligt veel meer op de functionele taalkennis dan op correct grammaticaal taalgebruik.

Kleuteronderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in het kleuteronderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding kleuteronderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Lager Onderwijs (Werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in  lager onderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding  lager onderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Secundair Onderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Ben je al aan het werk, maar wil je je heroriënteren en leraar worden? Heb je vroeger niet de kans gekregen of genomen om verder te studeren, maar nu wil je wel gaan voor een bachelordiploma leraar secundair onderwijs? Ben je al leraar, maar wil je ook leraar worden voor een ander onderwijsniveau of vak? Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Postgraduaat Ervaringsgerichte zorgbegeleiding in de kleuterschool

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

Leraars en zorgbegeleiders streven naar een zo goed mogelijke zorgbegeleiding, maar stellen zich heel wat vragen: “Ben ik goed bezig?”, “Hoe doen anderen het?”, “Hoe kan ik kinderen beter leren begrijpen?”, “Denk ik voldoende vanuit het totale kind en zijn context?”, “Hoe kan ik de klas op hun noden afstemmen?”, “Hoe kan ik mijn collega’s meenemen en begeleiden?”, “Realiseer ik de ervaringsgerichte visie op zorg?”

Postgraduaat Business analyse

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

Heb je interesse en vaardigheden in IT en/of Bedrijfsmanagement? En wil je je specialiseren in het domein van Business Analyse? Kies dan voor het postgraduaat Business analyse en ga de uitdaging aan!

Postgraduaat Fiscaliteit

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

De fiscale wetgeving wordt steeds complexer. Daarom is er vandaag een grote schaarste aan fiscalisten met up-to-date kennis. De klassieke bachelor- en masteropleidingen bieden onvoldoende antwoord op de groeiende vraag naar een doorgedreven fiscale specialisatie. Het postgraduaat fiscaliteit vult deze lacune in.

Navorming voor leraren

Navorming

Een ruim aanbod van navormingen voor leraren en schoolteams binnen de regio Limburg en Vlaams-Brabant. Docenten en expertisecellen delen hun kennis en creëren een wisselwerking tussen individuen, teams en organisaties. Het aanbod richt zich op actuele relevante thema's binnen het onderwijsveld zoals STEM, M-decreet,  differentiatie, innovatieve schoolontwikkeling, ...

Postgraduaat Palliatieve Zorg

Postgraduaat
Verder studeren

Zorgen voor palliatieve patiënten is mensen nabij zijn in een zeer intieme en kwetsbare periode aan het einde van het leven. Het betekent omgaan met lichamelijke ongemakken van patiënten, met intense gevoelens, naastbestaanden en existentiële vragen. Het betekent ook voelen wat de impact hiervan is op jezelf en wie je bent als zorgverlener in palliatieve zorg.

Postgraduaat Bemiddeling in familiezaken

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren
,

Samenleven brengt conflicten met zich mee die gelukkig meestal door de betrokkenen zelf opgelost kunnen worden. Soms is de situatie echter zo complex of pijnlijk dat de betrokkenen er zelf niet uitkomen. Een (professionele) bemiddelaar kan dan een helpende rol opnemen.
 

1-10 van 167 resultaten
>