Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 45 resultaten

Zomerschool GC-MS

Navorming
Campus Diepenbeek, Diepenbeek

UC Leuven-Limburg (voorheen KHLim) en Interscience organiseren een ‘Zomerschool GC-MS’. Tijdens deze zomerschool wordt een opleiding tot GC-MS gebruiker gegeven aan een groep afstuderende studenten van verschillende hogescholen.

De opleiding zal doorgaan in de UC Leuven-Limburg te Diepenbeek, van 28 augustus tot 1 september 2017.

EUREM

Navorming
Campus, Houthalen

EUREM

Naast de behoefte aan duurzame energie en energiebesparing groeit ook de wereldwijde vraag naar energie. Met een energie management opleiding leert u maatregelen binnen bedrijfsprocessen te nemen, die leiden tot aanzienlijke kostenbesparing op energiegebied en tevens zorgen voor verminderde uitstoot van broeikasgassen. 

HALCON Basis

Navorming
Campus, Houthalen

Het hoofddoel is om de deelnemer wegwijs te maken in HALCON en de userinterface en scriptingtaal uit te leggen. Na de cursus is de deelnemer in staat HALCONscripts te programmeren en zich zelfstandig te verdiepen in de functionaliteit van HALCON. Verder wordt de deelnemer ingeleid in de specifieke HALCON-Tools waardoor hij inzicht krijgt over de volledige functionaliteit van HALCON.

Industriele elektriciteit voor technici

Navorming
Campus, Houthalen

Na de opleiding kent de cursist de  basisprincipes van de industriële elektriciteit en kan hij delementaire problemen met motoren oplossen.

Koeltechnieken - Koelmiddelhandelingen

Navorming
Campus, Houthalen

De praktische opleiding  "Koelmiddelhandelingen" is gericht op personen die koelinstallaties monteren, herstellen en onderhouden. Ze is een voorbereiding op het praktische gedeelte van het examen tot het behalen van het "Certificaat in de koeltechniek".

Koeltechnieken - Actualisatie examen Koeltechniek

Navorming
Campus, Houthalen

Om de geldigheid van het "Certificaat in de koeltechniek" te verlengen, moet je iedere 5 jaar het actualisatie-examen afleggen.

Koeltechnieken - Basis

Navorming
Campus, Houthalen

De theoretisch opleiding  "Basis koeltechnieken" is gericht op personen die koelinstallaties monteren, herstellen en onderhouden. Ze is een voorbereiding op het theoretisch gedeelte van het examen tot het behalen van het "Certificaat in de koeltechniek".

Koeltechnieken - Hardsolderen (Braseren)

Navorming
Campus, Houthalen

De praktische opleiding  "Hardsolderen" is gericht op personen die koelinstallaties monteren, herstellen en onderhouden. Ze is een voorbereiding op het praktische gedeelte van het examen tot het behalen van het "Certificaat in de koeltechniek".

Koeltechnieken - Certificaat in de koeltechniek (examen)

Navorming
Campus, Houthalen

Na het slagen op dit examen ontvangt u uw "Certificaat in de koeltechniek". Hiermee mag u werkzaamheden uitvoeren aan stationaire koelinstallaties met gefluoreerde broeikasgasssen of ozonlaagafbrekende stoffen waarbij er een risico bestaat op emissies van deze schadelijke koelmiddelen.

1-10 van 45 resultaten
>