Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 11 resultaten

Bachelor-na-bachelor intensieve zorg en spoedgevallenzorg

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Ben je bachelor in de verpleegkunde en heb je interesse in de acute sector van de gezondheidszorg? Heb je interesse in de combinatie van verpleegkunde en de technische en elektronische ondersteuning van de bewaking, behandeling en zorg? Dan is deze opleiding iets voor jou.
Met dit diploma verwerf je als verpleegkundige een bijzondere beroepstitel. Je wordt verpleegkundige gespecialiseerd in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg.

Bachelor-na-bachelor oncologie

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Je wil kankerpatiënten op een intensieve manier verzorgen en begeleiden. Je wil op de hoogte zijn van de mogelijke behandelingen en mogelijke nevenwerkingen. Je informeert, observeert en stimuleert de patiënten voor, tijdens en na de behandeling. Je wil veerkrachtig zijn, want je gaat om met de emoties van patiënten en naasten. Of voel je de noodzaak om je zorg te toetsen en te verdiepen? Dan is deze gespecialiseerde opleiding in oncologische zorg iets voor jou.

Bachelor-na-bachelor pediatrie en neonatologie

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Ben jij een bachelor in de verpleegkunde? En wil je je specialiseren in de totaalzorg voor het kind, in de acute, chronische en geestelijke sector en de neonaat? Dan is deze opleiding iets voor jou!
Verpleegkunde bedrijven binnen de zorgsector neonatologie en pediatrie vereist bijzondere kennis, deskundigheid en vaardigheden. Via deze opleiding kinderverpleegkunde ontwikkel je de motivatie om een betere totaalzorg te bieden aan het (zieke)kind en de ouder in multidisciplinair verband.

Bachelor-na-bachelor Geestelijke gezondheidszorg

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Ben je bekommerd om de mediaberichten over stijgende zelfmoordcijfers? Vind je ook de prevalentie van depressie, ADHD, autismespectrumstoornissen zorgwekkend? Wil je als bachelor verpleegkunde iets betekenen voor wat men al te vaak beschouwt als ‘onredelijke, lastige, moeilijke cliënten’?

Bachelor-na-bachelor orthopedagogisch management

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

De banaba orthopedagogisch management wil leidinggevenden vormen die als hoofdopvoeder, groepschef, coördinator,... een verantwoordelijke functie (willen) uitoefenen in het orthopedagogische werkveld. De opleiding wordt aangeboden in samenwerking met de partnerhogescholen orthopedagogie van de Associatie KU Leuven: Vives en UC Leuven-Limburg. De bachelor-na-bachelor bestaat uit twee postgraduaten en een aantal finalisatievakken.

Bachelor-na-bachelor Advanced business management

Banaba
Verder studeren

In de banaba Advanced business management scherp je in één academiejaar je algemene management skills aan, terwijl je meteen specialiseert in één van de 8 keuzetrajecten:

Bachelor-na-bachelor eerstelijnszorg

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Prof. dr. Kris Vanhaecht, Prof. dr. Jan De Maeseneer,  Prof. dr. Herman Nys, Prof. dr. Ronny Bruffaerts, Christelijke Mutualiteit, Buurtgezondheidscentrum Althea  hebben hun medewerking al bevestigd voor deze opleiding voor academiejaar 2017-2018!

Bachelor-na-bachelor internationale samenwerking noord-zuid

Banaba
Verder studeren

Kritische bedenkingen bij mondiale ongelijkheid? Interesse in noord-zuid vraagstukken? Op zoek naar een verantwoord engagement?  Dan ben  JIJ de wereldburger die wij zoeken!

De Banaba Internationale Samenwerking Noord Zuid heeft als ambitie om jongeren te vormen tot kritische én geëngageerde wereldburgers door een omkaderde en kwaliteitsvolle ervaring van 6 maanden in een ontwikkelingsgebied aan te bieden.

Reeds geprikkeld? Bekijk dan dit filmpje!

1-10 van 11 resultaten
>