Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Sociale readaptatiewetenschappen:

Meer info

Niet gevonden wat je zocht in bovenstaande pagina's? Dan vindt je het ongetwijfeld hier wél. Indien dat toch niet het geval zou zijn, mag je gerust contact opnemen.

Wat je vindt op deze pagina:

  • Contactpersonen
  • Campus Sociale School
  • Inschrijven
  • Ingeschreven
  • Opleidingsbrochure

contactpersonen

Studenten die nog niet zeker zijn over hun studiekeuze of met algemene vragen zitten omtrent de opleiding kunnen terecht op de Campus Sociale School bij Jan Van Branteghem en Ingrid Coosemans. Telkens na afspraak via jan.vanbranteghem@ucll.be  en ingrid.coosemans@ucll.be

Studenten die reeds een andere opleiding gevolgd hebben en vragen hebben omtrent vrijstellingen of een verkort traject kunnen terecht bij Leen Van den Broeck, opleidingsverantwoordelijke SRW. Telkens na afspraak via leen.vandenbroeck@ucll.be

 

campus sociale school

"Boven op de berg," zoals wij het hier wel eens noemen, vind je de campus Sociale School. We bevinden ons op een steenworp van Gasthuisberg en de E314, wat de campus makkelijk bereikbaar maakt.

Groeneweg 151
3001 Heverlee
016 375 100

welzijn.leuven@ucll.be

 

Klik hier voor alle praktische info over deze campus

 

inschrijven

Overtuigd?  Dan verheugen we ons alvast enorm op jouw komst. Via onderstaande knop kan je je inschrijven voor de opleiding, de eerste stap  in het volgende hoofdstuk van jouw professioneel leven. Samen met jou, en onze trajectbegeleiders, zullen we er alvast alles aan doen om die stap zo vlot mogelijk te laten verlopen!

schrijf je hier in!

 

ingeschreven?

Door op de knop onderaan te klikken ga je naar een pagina waarop je alle informatie kan vinden die je zal helpen vlot gestart te geraken in de eerste weken van het academiejaar 2019 - 2020. We raden je absoluut aan die pagina regelmatig te bezoeken, omdat ze ook regelmatig geüpdatet wordt.

vind hier alle info omtrent jouw start bij ucll

 

 

Brochure