Overslaan en naar de inhoud gaan

Sociale media

Je kan hogeschool UCLL ook volgen op Twitter en Facebook.  Of bekijk de laatste video's op ons youtube-kanaal. 

Onze campussen

campus hertogstraat in heverlee 

Op deze moderne campus hokken studenten van de verschillende lerarenopleidingen samen. Je vindt er verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek en een studentenrestaurant. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus ligt langs het prachtige Meerdaalwoud. 

Meer info 

 

 

CAMPUS oude luikerbaan in hasselt 

Vlakbij het stadspark, op een rustige locatie op een boogscheut van het centrum van Hasselt, vind je Campus Oude Luikerbaan, waar studenten van de Lerarenopleiding Kleuter- en Lager Onderwijs, de banaba's en postgraduaten  elkaar vinden.  Je vindt hier een uitgebreide mediatheek, open werkplaatsen en een cafetaria met een ruim aanbod aan koude én warme gerechten.

De campus is vlot bereikbaar met de bus (stopt voor de deur) en met de fiets. Parkeren op de campus is gratis, maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. 

Opgelet!
Vanaf academiejaar 2020-2021 verhuist de lerarenopleiding van campus Oude Luikerbaan in Hasselt naar Campus Diepenbeek. Voor alle infodagen en openlesdagen ben je al welkom op Campus Diepenbeek.

Meer info 

 

campus clenardus diest 

Hier vinden studenten uit de Lerarenopleidingen Kleuter- en Lager Onderwijs een gezellig onderkomen, vlakbij  het centrum van de sympathieke stad die Diest is.  Rustig en toch alles bij de hand voor een zorgeloze studententijd. Campus Clenardus bevindt zich vlak aan het station, lessen vinden ook plaats in ons gebouw in de Demerstraat.

Meer info 

 

nog vragen over deze opleiding? blijf er niet mee zitten. 

Wij maken graag tijd voor je. 

Diest tel. 016 375 400 ler.diest@ucll.be
Hasselt tel. 011 180 500 ler.hasselt@ucll.be
Heverlee tel. 016 375 600 ler.heverlee@ucll.be

 

je kan ook contact opnemen met onze opleidingsverantwoordelijken:

Jan Schoolmeesters
jan.schoolmeesters@ucll.be
Lijne Vloeberghs
lijne.vloeberghs@ucll.be 
+32 485 144 938 

Lieven Faes
lieven.faes@ucll.be 
+32 471 732 131


(link sends e-mail)bekijk hier de Brochure van de bachelor lager onderwijs