Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Lager Onderwijs (Werken en studeren):

leraar lager onderwijs worden na een andere opleiding/ervaring, dit is het moment!

Denk je eraan om een (bijkomend) diploma in het lager onderwijs te behalen? Heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren om de overstap naar het onderwijs te kunnen maken?  

Met deze opleidingstrajecten voor volwassenen en afgestudeerde studenten kan je nog leraar Lager Onderwijs worden. Maak je dromen waar!

 

1. start met een verkort traject in diest

Na een bachelor- of masterdiploma kan je  in Diest via een verkort traject  een educatieve bachelor Lager Onderwijs behalen in dagonderwijs  in 2 jaar. Heb je al een diploma kleuteronderwijs, dan verkort je traject tot 1 jaar. 

2. VOLG een flexibel traject in heverlee

Als je al een bachelordiploma op zak hebt en ook leraar Lager Onderwijs wil worden in combinatie met je werk en/of je gezin, kan je een flexibel avond- en weekendtraject starten in Heverlee. Je volgt dinsdagavond, woensdagmiddag, woensdagavond en zaterdagochtend les over een periode van 1 à 2 jaar afhankelijk van je vooropleiding.

lees meer


3. studeER in het avondonderwijs in diepenbeek

Je volgt 2 à 3 avonden per week en 1 zaterdag per maand les, en loopt vanaf het begin van de opleiding een halve dag per week stage op in een school. De opleiding duurt 4 jaar. 

LEES MEER